Mida siis teha? Kuidas säilitada seda nii delikaatset naisekeha osa? Kahjuks praktiliselt mitte midagi ennetavat pole võimalik teha. Ometigi käega lüüa ka ei saa, vastasel juhul võivad endisest hiilgusest jääda vaid “spanjeli kõrvad”. Rind ei muutu toitmisest, vaid juba rasedusest, hormoonide muutumisest.Toitmine vaid süvendab mõningaid muutusi.

Just seetõttu soovitatakse juba raseduse algusperioodil üle minna puuvillasele pesule, mis on välja töötatud spetsiaalselt rasedate jaoks, toetamaks ning fikseerimaks tulevast piimavabrikut rangelt vormis. Ei mingisugust sünteetikat. Et kasvavad rinnad ei venitaks nahka, tuleb rinnahoidjat kanda päeval ja öösel, võttes see vaid lühikeseks ajaks ära, et nahk puhata saaks.

Raseduse ja toitmise kestel võivad mõõdud korduvalt muutuda– ometi peab pesu vastama täpselt mõõtudele. Ei tohi unustada ka harjutusi lihaste tugevdamiseks: tuua käed enda ette rindade kõrgusele, peopesad suruda tugevasti kokku, samuti suruda lõuga ülespoole ning naeratada — luua treeninguline pinge kaelale ja lõuale. Võimalusel käia basseinis — ujuda rinnuli (kasulik raseda rinnale ja kõhule).

Samuti on enne toitmist tarvis treenida nibusid, kaitstes neid pragunemise eest. Vannist tulles hõõruge käterätiga, “tuulutage” kergelt, las õhk karastab teie nahka, siis pole lapse aeglane imemine enam hirmus. Kui kardate spetsiaalseid kreeme ja salve, kasutage kõige lihtsamaid — A- ja E-vitamiinidega.

Ja pidage meeles rinda — kõige ohtlikumat kohta eksperimentide jaoks — isegi äpardunult välja tõmmatud karv rinna piirkonnas võib provotseerida vähi teket. Parem rippuv, kuid oma nahk, kui ilus implantaat. Veel parem oleks uurida täiendavaid materjale võimlemise ja rinnaga toitmise kohta.

Sündmused:

Loote pikkus on 35 cm, kaal 1100 g. Nahk on punane ja kortsuline. On ilmunud ripsmed! Sellel perioodil sündinud laps vajab professionaalide täpset hooldust.

include "/www/htdocs/naistekas/includes/games/pcal.inc"; ?>