Kui olete staazhikas autojuht, pole mõtet hoiduda sõitudest rooli taga, sest teie harjumuspärane teekond on ju lühike — kodust nõuandlani või sünnitusmajani. Kui jääte takso peale lootma, ei tea kunagi, millise juhi saate — isegi rasedat naist eesistmel sõidutades, püüavad mõned uljast sõitu teha, keerates ühe käega rooli, teisega risti ette lüües ning palvetades, et naine ei sünnitaks tema liiklusvahendis.

Ebamugavad on nüüd ka turvavööd. Kui laps on madalas asendis, on rihm päris ebamugav. Kinnitamata sõit, ning veel ühistranspordis, mõjub enesetundele aga hoopis halvasti. Mõned daamid eelistavad isegi sünnitusmajja sõita oma armastatud autoga, haarates veel mehe töö juurest endaga kaasa.

Sündmused:

Loote kaal on umbes üle 2 kg. Ometi võib isegi ultraheli abil “kaalumine” eksida mõnesaja grammiga. Samal ajal võtab laps ise igal nädalal juurde 200 g (nüüd on selge, kust on pärit teie söögiisu?). Loote pikkus — 45 cm ringis. Kõik elundid ja süsteemid käivad läbi täiustumise etappi — eriti närvisüsteem.

include "$includes_dir/games/pcal.inc"; ?>