1 kookospähkel

100g kohupiimapastat

200 g Farmi toorjuustu

200 ml 35% rõõska koort

2 tl suhkrut

100 g tumedaid küpsiseid (Selga)

100 g heledaid küpsiseid (Selga)

4 spl  hapukoort

150 g kondenspiima

4 sl Vana Tallinna koorelikööri

näpuotsatäis jahvatatud kaneeli

 

Soovi korral lisa täidiseks ka värskeid tükeldatud aedmaasikaid.

 

 

Kaunistuseks:

šokolaadilaaste,  halvaad, maasikaid või muud meelepärast

Sae kookospähkel pikkupidi pooleks. Eralda koorest valge söödav osa. Vahusta  koor suhkruga tugevaks vahuks. Sega omavahel kokku hapukoor, kohupiimapasta, toorjuust,kondenspiim ja jahvatatud kaneel ning sega ühtlaseks massiks. Lõpuks lisa toorjuustukreemi hulka vahustatud koor ja sega ettevaatlikult läbi. Aseta kookosepoolte põhja toorjuustukreem. Puista peale küpsisepuru ja nirista üle koorelikööriga. Järgmiseks kihiks taas toorjuustukreem, küpsisepuru ja liköör. Täida kookosepoolikud täielikult toorjuustukreemiga, aseta paariks tunniks külmkappi. Enne serveerimist kaunista šokolaadilaastude, valge halvaa, värskete maasikate või muu meelepärasega.