5 muna

2,5 dl suhkur

3 spl nisujahu

3 tl vaniljesuhkur

200g Farmi toorjuust

200g ricotta

3/4 pakk Digestive küpsiseid

125 g võid

 

Purusta küpised ja lisa sulataud või. Suru mass vormi põhi ning pane külmkappi tahenema.

Eralda munavalge kollasest. Vahusta munavalged tugevaks vahuks.

Teises kausis vahusta munakollased suhkruga. Lisa toorjuust ja ricotta. Vahusta edasi. Lisa massile lusikatäis haaval jahu. Kõige lõpus sega ettevaatlikult juurde munavalgevaht.

Vala segu vormi. Küpseta 180-200*C juures umbes 30-40 min.

Küpsetamise ajaks aseta ahju veenõu.

Ahjust tulnud koogil lase mõni minut jahtuda. Kaunista soovikohaselt ning lase veel mõni tund taheneda.

Kõige parem on kook järgmisel päeva, kui ta on öö läbi külmkapis seisnud.

Soovi korral võib koogi sisse lisada ka banaani või virsikut, et teha asi natuke huvitavamaks.