Korvikeste taigen:

200 g nisujahu
3 spl suhkrut
1 muna
150 g võid
2 spl külma vett
0,5 tl küpsetuspulbrit
näpuotsatäis soola

Täidis:

150 g mustsõstra toormoosi
200 ml 35% rõõska koort
150 g maitsestamata toorjuustu (Farmi)
3 spl suhkrut
1 tl vaniljesuhkrut
¼ riivitud sidrunikoort

Kaunistuseks:
Mustsõstraid
riivitud sidrunikoort

Näpi jahu, suhkur ja toasoojad võitükid sõmeraks massiks. Lisa munakollane ja vesi ning sega ühtlaseks taignaks. Määri korvikeste vormid võiga ja vooderda tainaga. Pane vormid  pooleks tunniks külmkappi. Eelkuumuta ahi (30 minutit enne küpsetamist) 220-kraadise kuumusega. Aseta korvikesed ahju ja küpseta neid 10-12 minutit või seni, kuni korvikesed on kuldpruunid. Lase korvikestel pisut jahtuda, seejärel võta vormist välja ja jahuta täielikult.

Täidise valmistamiseks vahusta koor suhkru ja vaniljesuhkruga pooltugevaks vahuks, vahustamist jätkates lisa toorjuust ja riivitud sidrunikoor. Vahusta seni, kuni mass on ühtlane.
Kui korvikesed on täielikult jahtunud, lisa põhja 1 spl mustsõstra toormoosi ja seejärel 2-3 spl toorjuustutäidist. Kaunista ülejäänud mustsõstramoosi või tervete marjade ja riivitud sidrunikoorega.