Liiguta avapildil noolt ja võrdle Elve "Enne" ja "Pärast" fotosid!

Muutumissaatesse kandideerides oli Elve väike krimpsus vanake, kes ei soovinud sellise elurolliga kuidagi leppida. Tema hing oli veel noor ja kui saatesse kandideerimise tingimuseks oli suitsetamisest loobumine, siis oli Elve valmis seda ka päevapealt tegema! Kerge see ei olnud. Iga suitsetaja teab, missugust tahtejõudu sigaretist loobumine nõuab. Aga Elve sai hakkama ja siis võis ka muutumine alata. Alati head välimust tähtsaks pidanud Elve teadis, et nii sügavatest kortsudest ei vabane enam ühegi kreemiga ja oli valmis läbi tegema mitmed operatsioonid, et tunda end taas kauni ja elurõõmsana.

Elvest sai muutumissaate abil oma lastelastele selline vanaema, kellesarnaseid tavaliselt ainult televiisoris ja välismaa sarjades näeb - glamuurne proua, kes muutus 20 aastat nooremaks!

“Ma arvan, et Eestimaal on kümneid tuhandeid naisi, kes tahaksid olla sinu asemel ja 20 aastat oma vanusest lihtsalt tuulega minema saata!” kommenteeris saatejuht Eve Kallaste saate lõpus Elve kaunist daamivälimust.

Selline oli Elve saatesse minnes:

Elve muutumine koosnes järgmistest protseduuridest:
-hambaravi
-4 miniimplantaati
-2 totaalproteesi
-ülalaugude plastika
-näo- ja kaela plastika
-SMASlift plastika
-laserprotseduurid kulmude tätoveeringu eemaldamiseks
-botuliintoksiini süstid otsmiku ja näo piirkonnas
-Juvedermi täitesüstid näo piirkonnas
-Elve pidi loobuma suitsetamisest

Terve aasta kestis Elve muutumine ja vaata nüüd! Kernu mõisas astus oma lähedaste ette nooruslik, kaunis ja särav Elve!

Elu on rõõmude allikas igas vanuses!
Kui aga saate maha magasid ja soovid teada, kuidas soliidses eas paarkümmend aastat nooremaks saada, siis “Minu imeline muutumine” on järelvaadatav TV3 Plays!