Põlvamaal elavad Ralf ja Kristi said kokku seitse aastat tagasi tänu tutvumisportaalile. Toona vaid 21aastane Kristi pelgas algul tutvumist mehega, kes temast on 16 aastat vanem, aga kohtudes lahtus see eelarvamus ruttu. Mõlemal oli tutvumise ajal selja taga purunenud kooselu ja lapsed. Kui esialgu võis korraks isegi läbi käia hirm nö võõra lapse kasvatamise ees, siis täna selles peres ei eksisteeri suhtumist „sinu lapsed ja minu lapsed“. „Võrdselt armastada ja hoolida. Ja võrdselt ka kuri olla,“ kirjeldab Ralf nende kärgpere olemust, kus täna kasvab kaheksa last.

Küll on pere pidanud üle elama šoki ja hirmu pereema Kristi elu pärast, kui peavaludega arsti juurde jõudnud naise ajus avastati kõrvalekalle, mis kohest operatsiooni nõudis. „Põhiline, et ta on meil alles,“ tänab Ralf saatust, mille kohta isegi arstid ütlesid, et Kristi on õnnesärgis sündinud. „Enne unistasin suurematest asjadest, nüüd tunnen rõõmu väiksematest asjadest nagu pere ja lastega koosveedetud aeg,“ on Kristi maailmavaade pärast suurt raputust muutunud.

Suurtest asjadest nagu paremad elamistingimused lastele unistab pere aga siiski. Kuigi Ralf on kodu remontimisel palju vaeva näinud, läheks oma jõududega eesmärgi saavutamiseni veel palju aega. Nii kingibki „Kodutunne“ sellele tugevale Eesti perele seda, mida nad kõige enam vajavad — ruumi.
Tänane saade on küll hooaja viimane, ent „Kodutunde“ tegemistele saab kaasa elada ka nädala pärast, kui Kanal 2 ekraanile jõuab suur heategevuslik „Kodutunde jõulu-eri“.

„Kodutunne“ on Kanal 2 ekraanil täna kell 20:30, kohe pärast „Saage tuttavaks“ saadet Sünne Valtrist.