Milliseid kive kuulsad eestlannad eelistavad?


Ka hulk Eesti daame usuvad, et lisaks välisele ilule on kristallidel ka suurem vägi. Arvatakse, et kristallid mõjutavad enesetunnet ja tervist, nii kannab Kirsti Timmer kaelas tsitriinist ripatsit, mis annab elujõudu; selle kõrval on tal roosa kvarts - tingimusteta armastuse kivi ja mäekristall - tõeline meistertervendaja. Getter Jaani saab oma särale ja elujõule tuge vanaema kingitud roosast kvartsist ripatsist. Beatrice ehtelaekas on hulk hämmastavalt kauneid kividega ehteid, mille on spetsiaalselt talle loonud juveliirid, samuti on Beatricel palju reisidelt toodud müstilisi keesid ja ripatseid. Võluva daami lemmikud on tumedad kivid – suitsukvarts ja oonüks. Vankumatut usku kristallide võluvõimesse Beatricel täna siiski enam pole ja pigem kannab ta ehteid ilu pärast.

Oma väga tugev ja isiklik suhe kristallidega on Lea Dali Lionil, kes kaasas mäekristallid vähiravisse.

Siiski jagub alati ka skeptikuid — akadeemik ja geoloogiaprofessor Anto Raukas kogub ka ise kive, kuid mineraalide maagilisse mõjusse ta mingil juhul ei usu. Tervisehädade puhul tuleb minna ikka arsti juurde, mitte loota kividele! Kristalliterapeudid väidavad siiski, et kristallide vibratsioon mõjutab inimkeha ja -vaimu niivõrd, et paranevad ka rasked kroonilised haigused.

Kristallipoe perenaine Ivi Toomson on kristallidega kaubelnud juba aastaid ja kuulnud oma klientidelt kümneid imelisi lugusid. Kristallihaldjas Evelin Veismann muutis tänu kristallidele oma elu kardinaalselt, nüüd on kivikesed kogu tema elu sisu.

Maagilised seansid


Nõmme Rahulolukeskuses müüakse kristalle ja viiakse koos kividega läbi maagilisi seansse ja meelerännakuid. Kristallkamber on 200 000 kristalliga kaetud ruum, kus kristallid vibreerivat sellise jõuga, et kambri ehitajad usuvad, et siin peaks lahenduse leidma mistahes keeruline probleem ja leevenema ka terviseprobleemid.

KolmedDokis astuvad üles mitmed kristallidega tegelevad inimesed, keda ühendab asjaolu, et kristallide mõjul on nad oma elu totaalselt muutnud. Saates antakse ülevaade paljudest kristallidest ja tuuakse esile kümme kõige vägevamat.

KOLMEDOK TÄNA KANALIL TV3 KELL 21:00!