Kristjan ei tea, mis tähendab ema soe kallistus või isa toetav õlalepatsutus, sest kõigest kolmekuusena eraldati ta perest. Päris oma perekonda Kristjan endale ei saanudki, lastekodust ja nende kasvandikest saigi tema perekond. Päev kui Kristjan pidi lastekodust lahkuma, ei tulnud talle küll ootamatult, kuid ometi ei olnud see kerge. Seda enam, et lastekodust kaasa saadud sõprade elutee lõppes kahel puhul traagilisel moel.

Kristjani pääseteeks osutus kolleeg ja ülemus Maie Niit, kes märkas, millise löögi on poiss elult saanud ja otsustas Kristjanit aidata. „Mina olin Maie juures esimene lastekodulaps, kes sai tööd. Tema andis mulle esimese tööotsa. Kui on mingi mure, siis räägid talle ära ja ta ise hakkab sellele murele otsima lahendust.”

Täna tahabki Kristjan oma heategijat tänada, sest just Maie kinkis talle võimaluse tunda ennast vajaliku, väärtusliku ja igati armastatuna. „Sa oled toetanud mind juba sellega, et oled aidanud mul õigeid valikuid teha. Sa oled olnud mulle ema, vanaema ja sõbra eest.” Oma tänusõnad annab Kristjan täna üle liigutaval üllatus-kohtumisel, kus üles astub ka Maie lemmikmuusik Alen Veziko.

Tänusaade „Oled jätnud jälje” on Kanal 2 ekraanil täna kell 21:00