Gunnar uude perre sattudes nii õnnelik polnud. Talle vaatas vastu poolik remont, katkine auto, võimalus põrandal magada ja nõudliku moega perenaine. Gunnari näost võis välja lugeda nii mõndagi, kuid ta ei öelnud midagi.

Esimesest saatest oligi näha, et mehed võtavad uude koju saabumist palju rahulikumalt kui varem saates osalenud naised. Nad ei hakanud kohe paaniliselt nõusid pesema ega koristama. Võtsid vabalt, tutvusid olukorraga. Eriti Indrek. Eks ta oli selle pärast samuti õnnelik, et Pereisa Piiblis jäeti talle ülesandeks vaid koeraga jalutamine, motivatsiooniraamatute lugemine ja lisaks paar korda põrandat pesta ning hommikusööki teha. Kuna Türgi pereisa Gunnar tegutseb turisminduses ning aitab eestlastel ja soomlastel end mõnusalt sisse seda, tuleb ka Indrekul tema rollis pisut türgi keelt õppida ja kohaliku eluga tutvuda. Elu tõotab tulla kui lill…kuid kas ikka tuleb, sellest saab aimu tänases saates, kus selgub, et Indrek ja kohalikud türklased ei saa vastastikku mitte millestki aru!

Gunnar, kes just Türgis oma kodu remondi lõpetanud, peabki tööle hakkama. Kas võib elu veel ebaõiglasem olla? Kas saateajast ikka piisab, et kõikide pereisa ülesannetega hakkama saada ja mida isad sellest Meestevahetusest lõppkokkuvõttes arvavad?

See oli nüüd traditsioonilise “Naistevahetuse” viimane osa. Järgmisel kolmapäeval näete, mis osalejatest tänaseks saanud on.

Vaata täna kl 20.00 TV3`s ja tule pärast saadet Naistekasse kommenteerima!