Roius elav Indrek oli saatesse tulles oma eluga pisut ummikus ja vajas parajat motivatsioonilaksu, et edasi minna. Tema jaoks oli pereelu ja koduloomine alles uus kogemus. 29-aastase Indreku jaoks on pereisa roll alles uus, 38-aastane Kaidi on tema esimene naine ja kahene Markus esimene laps. Nad renoveerivad ühist kodu, et ka Kaidi eelmistest suhetest sündinud lastel, kes elavad oma isade juures, oleks mugavam Indreku ja Kaidi pool külas käia.

Ja selle renoveerimise pidi lõpule viima Türgist saabunud Gunnar! Gunnar käis ka pere autot parandamas ja voodit ostmas, sest ehkki Kaidi oli remondi suhtes ikka vägagi nõudlik ja pidas tehtud tööde koha pealt lausa näpuga järge, meeldis talle vahetusisa ettevõtlikkus väga. Kõik, mis Gunnar ette võttis, sai ka korralikult tehtud.

Indrek avastas, et Türgi pereisa rolli üle võttes muutus elu kohe kordi lihtsamaks. Pere oli ju ka vahva. Gunnari nunnud lapsed keerasid muidugi Indreku ümber sõrme ja panid ta igal võimalusel endaga mängima, kuid Indrekule see meeldis, ta oligi selline lapsemeelne. Ainukesed teravad hetked võõral maal olid Indreku jaoks närvekõditav vettehüpe kõrgelt kaljult, juuksuri juures noa kõrile panemine ning kõrvakarvade kärsatamine. Kuna ta türgi keelest aru ei saanud, siis kõhedavõitu see vanaaegne habemeajamine oli. Üldse olid need türgi juuksurisalongid väga lahedad, personal nii sõbralik ja teenus odav! Perepojale lõigati juuksuris moodne soeng, tüdrukule uus tukk ja see kõik läks maksma kolm eurot! Sama lugu toiduga. Tervislikud maitsvad söögid väikese raha eest ja sõbralik teenindus veel pealekauba. Pole ime, et Indrek Türgist nii õnnelikuna tagasi tuli…

Gunnar oli ka koju saabudes õnnelik. Ikka sellepärast, et külmast, niiskusest ja tööst lõpuks pääses.

Ja mis siis sellest Naistevahetuse eriprojektist selgus? Selgus see, et vahetatagu mehi või naisi, igal juhul on naised need, kes koduse elu paika panevad! Kodune kliima sõltub ikka sellest, millise õhkkonna loob koju pereema.

Sel sügisel nägime ekraanil pööraseid ja skandaalseid Naistevahetusi! Saate osalejad elasid 10 päeva võõras peres. Igaüks sai sellest kogemusest oma õppetunni. Kuidas aga elavad need mehed ja naised praegu? Kelle peres oli skandaal õhus juba enne saate eetrisseminekut ja kelle elu on nüüdseks pea peale keeratud? Kes on lahutanud? Kes on leidnud elu armastuse? Kes on saanud endale saatest vaenlased, kes aga sõbrad kogu eluks?

Järgmisel kolmapäeval jõuab eetrisse erisaade Naistevahetus — elu pärast!