Endise missikandidaadina oli Jane õppinud end väärtustama oma välimuse järgi. Midagi väärt on naine, kel on mida näidata. Janel pole aga kellelegi enam midagi sellist esitleda, mille üle uhke olla, sest tema varasem suhe õpetas talle, et näe välja kui hea tahes, ikka pole sa piisavalt hea. Mistõttu naine lõigi käega ja lõpetas ühel hetkel enda eest hoolitsemise.

Janel on nüüd uus suhe, tore pereelu, lapsed ja suur jõeäärne kodu, mille korrastamist jagub aastateks. Selle kõigega ongi Jane pühendunult tegelenud. Inimesest, kes elas kunagi vaid endale ja oma välimusele sai hoopis vastupidine inimene — naine, kes elas vaid teistele. Ta läks teise äärmusesse — enne hoolitses vaid enese eest, nüüd pereemana, vaid teiste eest. Ta tundis, et on üksnes emme! Aga kus on naine? Kus on tema ise? Ühel hetkel vaatas ta nii enda sisse kui peeglisse ja taipas, et selles peres on üks liige, kelle soovide ja vajaduste peale ta polnud enam aastaid mõelnud.

“Oli kodu ja laps ja töö ja siis saime poja, kel on komppöiad. Seejärel avastati tütrel artiit — see kõik tekitas stressi. Ma muudkui närin oma pere kallal ja närin toitu… Ma ei suuda kodust väljagi minna, et midagi teha ja keegi olla. Aga ma tean, et saate abiga võin olla hoopis teistsugune ja oskaksin end palju paremini väärtustada. Ma ei laseks end enam kunagi käest ära,” räägib Jane enne oma suure muutumise algust. Ta tahab taastada oma endise sära ja soovib nüüd tasakaalus elama õppida — et oleksid täidetud nii enda kui lähedaste vajadused. Sest iga naine tahab ju olla kaunis iseenda ja oma mehe silmis, olla ilus ja hoolitsev ema oma lastele.

Kas lössis koduperenaine on võimalik vaid ühe saate jooksul säravaks missiks muuta? Vaata Jane imelise muutumise lugu juba täna kl 20.00 TV3s!

Tule pärast saadet kindlasti Naistekasse tagasi, et näha, milline näeb Jane välja pärast muutumist! Naine teeb saates läbi uskumatu muutumise ja pane tähele — sellist kaunitari pole muutumissaate lõputseremoonial varem nähtud!