See, et nii noorel mehel nii kehvas seisus hambad on, üllatas ka saate paljunäinud Maxilla hambaarste. Noorena kartis Üllar hambaarstitooli ja need hambad, mis aukudeta, need kaotas ta avariis. Just kihlatu oli see, kes Üllari saatesse viis ja tema kätt hoidis, kui mehel hambaarstitoolis pea kõik hambad välja tõmmati.

Avariis, milles Üllar enamiku hammastest kaotas, sai kannatada ka tema nägu. Christinas Clinic silus operatsioonidega tema armid ja Üllari silmadele, tehti Riias Solomatini Silmakliinikus, kust ka paljud teised eestlased endale uue nägemise saavad, operatsioon. Prille ega läätsesid, mis allergiat tekitasid, Üllaril enam vaja pole. Kõik läks libedalt, kui pisike piikidemurdmine Üllari riietumisstiili teemal Elisabethi ja saate stilisti vahel välja arvata.

“Minu imelise muutumise” saatega algas nende jaoks uus elu. Noorpaar abiellus ja mõned kuud hiljem toimunud saate lõpusalvestuse viimastel minutitel teatas õnnelik paar, oma lähedastele ja vaatajatele, et nad ootavad ka beebit!

Palju õnne kahele armunule, tänaseks on pisibeebi ka sündinud ja pere on nüüd kolmeliikmeline!

Missugused olid Üllari hambad enne muutumissaates osalemist, seda vaata SIIT!