Maarika ei saa isegi aru, kuidas see nii läks, et ta lausa 150 kilose tippkaalu saavutas. Olles vaid pisut üle meeter kuuekümne, oli niisuguse kaaluga elamine tõeline piin. Maarika töötab juuksurina ja hiiglasuurena päev otsa püsti seismine ei tulnud lõpuks enam kõne allagi. Ta oli pidevalt väsinud, jõudis hilja koju ja ei osanud väsimuse peletamiseks muud teha, kui enne magamaminekut süüa. Aga hambad — needki sellised, mille pärast Maarika vaid poole suuga rääkis. No mis elu see on? Ei jõua kaalu pärast enam mehe eest hoolitseda, oma ilusat kodu korras hoida ega tööd teha.

Maarika kandideeris saatesse “Minu imeline muutumine” ja temast sai arstidele ülisuur väljakutse. Maovähendusega kaasneb kaalulangus ja kaalulangusega uskumatus koguses rippuvat nahka nii kehal kui näol. Ja näha, kuidas nahk sinu ümber ripub nagu kümme numbrit suurem kortsus kittel — see võb olla karmimgi, kui ennast ülekaalulisena peeglist vaadata. Saates riidest lahti võtmine on tema jaoks suurem väljakutse, kui saatesse kandideerimine.

Missugune naine vaatab Maarikale peeglist vastu pärast muutumise läbitegemist? Maarika ei suuda tänase saate lõpus oma silmi uskuda! Võru linna rahvas saab nüüd teada, milline kaunitar Maarika suure keha sees peidus oli!

Vaata Maarika lugu TV3 saates Minu imeline muutumine juba täna õhtul kell 20.00. Saatejuht on Eve Kallaste.