Miks on uhke olla kartul? Kartul on suure töö ja vaeva tulemus, selle saamiseks tuleb veeta pikad päevad põllul. See hoiab sul terve pika talve kõhu täis — on tänulik, et sa oled tema ees hoolitsenud ja annab sulle ka midagi vastu. Kartulit võid sa praadida, küpsetada, keeta või pudruks tampida, vormi pista või friikartulite näol suhu pista, krõpsudena näksida… Hea ja turvaline kartul.

Vaadates testi küsimusi, oli juba selle tegemise käigus ju arusaadav, et apelsinideks saavad tõenäoliselt vaid need naised, kes mehe maha jätavad, kui see peaks rahaga hätta jääma ning pärast tülisid alati ootavad, et mees vabandama tuleks. Noh, ja need naised, kes klikkisid oma parimaks omaduseks välimuse. Kui sa hindad oma meest kui võrdset partnerit, oled teadlik sellest, et sul on ajud ning oled võimeline probleeme arukalt ja täiskasvanulikult lahendama, oled sa kohe kartul. Ning miks ma ei peaks siis tahtma olla kartul?

Aga apelsinid? Tunnen isegi mõnda apelsini — nad elavad hästi. Neil on välimust, neil on austajaid, nad saavad rohkelt tähelepanu. Mõned neist on ka sisemiselt ilusad ja isegi üsna andekad, karjääri teinud ja tublid. Aga neid kõiki seob üks: nad ei suuda hoida suhteid kauem kui mõned kuud. Ehkki kolmekümnendates, pole neist keegi püsisuhtes — nad elavad üksi või koos teiste apelsinidega. Nad võivad olla õnnelikud inimesed ja ehk tunnevad ka ise, et on tõeliselt õnnelikud… Aga samamoodi jätkates, mida on neil hiljem ette näidata? Neil on oht jääda vanatüdrukuteks, 50aastasteks, kes teavad väga hästi, et neil on juba hilja leida endale meest, kes oleks põhjuseta endiselt vaba ja vallaline…

Naised, olge uhked kartulid! Kartul olla tähendab, et sul on keegi, kes sind armastab ja keda sina armastad. Sul on väärtused ja headus, mida ei kaalu üles ükski veatu figuuriga apelsin.