Kes on need mehed, kes osalevad teleajaloo esimeses Meestevahetuses?

Roius elav baarmen Indrek on 29-aastane, kes on alles hiljuti enda ellu armastuse leidnud ja isaks saanud. Indreku naine Kaidi on 38-aastane. Kaidi töötab ämmaemanda ja kriisinõustajana, ta töötab ka Uuskasutuskeskuses. Peres kasvab kahene pisipõnn Markus. Indrekule on ta esimene laps, Kaidi suuremad lapsed elavad eraldi.

Saate teine peategelane on 37-aastane Gunnar, kes elabTürgis, Antalyas. Ta tegeleb internetiturunduse ja turismindusega. Gunnari naine Aili on 36, ta töötab kodukontoris raamatupidajana ja armastab joogat. Peres kasvab kaks armsat last — poeg Karl on 5-aastane ja tütar Luisa on 4. Tähtis pereliige on ka 7-aastane taksikoer Otto.

Kui Indrek soovis saates osaleda sellepärast, et tundis, et on elujõust tühjaks jooksmas ja vajab uut laadimist, siis Gunnar, vastupidi, omab energiat lausa miteme mehe jagu. Ta on iga hetk valmis ootamatute väljakutsetega rinda pistma. Juba koos perega Türki kolimine oli paras väljakutse.

Kuidas tuleb aga Gunnar toime sellega, kui läheb oma mõnusa Türgi elu juurest taas Eestisse, kus vahetusisana ootab teda pooleliolev remont, nõudlik pereema ja väike pisipõnn?

Indrekul pole saate alguses aimugi, kuhu ja kelle juurde ta satub. Mis saab siis, kui mees taipab, et teda ootab ees 10-päevane pereisa roll riigis, mille keelt ta ei oska ja kultuuri ei tunne?

Vaata täna kl 20.00 TV3`s ja tule pärast kindlasti Naistekasse saate kokkuvõtet lugema ja arvamust avaldama!