„Padjaklubi” lugu saab alguse nelja täiesti erineva iseloomuga  noore naise kohtumisest ühes kahetoalises  üürikorteris, kuhu nad saatuse keerdkäikude tõttu satuvad. See, kuidas sündmused edasi rulluma hakkavad, on ühtaegu aus ja toores, veidi dokumentaalne ja terav, kuid samas naljakas ja armas. Naised näitavad küüsi, rääkides ausalt kõigest, mis neid tegelikult huvitab — meestest, seksist, rahast, poliitikast, oma kehast ja teistest naistest. Võiks öelda,  et areenil on naised versus maailm.

Ühesõnaga — „Padjaklubis” saame kaasa elada naiste erinevatele unistustele ja eesmärkidele ning seatud sihtidele, mille poole igaüks vastavalt oma oskustele ja kogemustele rühib.

„Padjaklubi” peategelasteks on Maria, Kristina, Laura ja Miša. Lisaks lõbusale nelikule tutvub vaataja veel terve rea teise säravate isiksustega, kelle seas on ka tüütu vanamutt Naabri-Valve, Kinnisvara-Priit venna Tõnisega, ühistu esimees Jura jne

„Padjaklubi” stsenaristideks on Martin Algus ja Birk Rohelend, kes on end eriliste telelugude loomisel varemgi korduvalt tõestanud, TV3 ekraanil on Martin Alguse sulest sarjaks vormitud näiteks „Ment”,  Birk Rohelend aga on stsenaariumit nuputanud sarjadele „Kodu keset linna” ja „Nurjatud tüdrukud”. „Padjaklubi” produtsentideks on Ergo Kuld ja Martin Algus.

  

„Padjaklubi” alustab TV3s täna kell 21.30.