“Kevadhooaja märksõnadeks võiks olla: armastus mitut moodi,” räägib produtsent ja saatejuht Tuuli Roosma algavast hooajast. Tänane osa viibki meid lastekodusse, kus armastust napib alati.13-aastane Kristi (Diana Klasi tütar Anna Klas) hakkab hellitama lootust, et lapsendamisvõimalusi uuriv 36-aastane Tiit just tema valib. Kui ilmneb, et sama plaani peab ka lastekodu teine tüdruk, sama vana Liisa, algab tüdrukute vahel tuline võitlus, kus käiku lähevad nii armutud valed kui ka küüned ja hambad.

Kasvataja rollis astub üles “Ühikarottide” seriaalis Ühikamutiks ristitud rõõmsameelne vanaproua Salme Poopuu. Kristi rollis teeb oma esimese peaosa dirigent Eri Klasi tütretütar Anna Klas. Teistes osades, Dely Kroll, Margus Jaanovits, Merle Liinsoo, Mai Einama jt.

Eesti tavaliste inimeste suured saladused, uskumatud suhtedraamad ja -skandaalid liigutavad ja panevad kaasa elama meid kõiki, sest eks igaühel meist on südamesopis mõni eriti pikantne seik… Juba kaheksandat hooaega alustav “Saladused” on Kanal 2s alates tänasest, esmaspäeviti kell 20.