E, 11. juuni

Selgeltnägijate tuleproov 1, 8

Alles on jäänud kolm selgeltnägijat, kes peavad läbima kolm ülesannet. Neid ootab ees klassikaline katse selgeltnägemisvõimete tõendamiseks või ümber lükkamiseks, edasi peavad selgeltnägijad otsima metsast peidetud inimest ning valgustama väidetava enesetapu tagamaad. Kes kolmest alles jäänud sensitiivist on tugevaim, kes on selle hooaja võitja?

T, 12. Juuni

Selgeltnägijate tuleproov 1, 9

Hooaja viimases saates selgub, kes kolmest finaali pääsenust osutub televaatajate arvates võitjaks. Lisaks näete ka, millised salapärased sündmused toimusid võtteplatsil kaadri taga ja miks osa võttegrupi liikmetest keeldus oma tööd jätkamast.

K, 13. juuni

Selgeltnägijate tuleproov 2, 1

Algamas on “Selgeltnägijate tuleproovi” uus hooaeg. Kolme katse abil püütakse eraldada terad sõkaldest ehk selgitada välja, kes on tõepoolest paranormaalsete võimetega sensitiiv, kes aga lihtsalt šarlatan. Saate lõpuks selgub kaheksa finalisti, kes hakkavad osalema keerukas ja kaasahaaravas tuleproovis.

N, 14. juuni

Selgeltnägijate tuleproov 2, 2

Kaheksa selgeltnägijat on pääsenud saatesse. Ees ootavad rasked katsumused. Ka seekord ootab võistlejaid ees kolm ülesannet. Kõigepealt minnakse Moskva südalinna, Arbatile, et juhuslikke möödujaid üllatada. Järgmiseks on sensitiivide ees kuus noormeest. Nende hulgast tuleb leida isik, kes on teeninud Tšetšeenias. Viimases katsumuses tuleb emale rääkida tema poja saatusest.

R, 15. Juuni

Selgeltnägijate tuleproov 2, 3

Esimeses katses tuleb selgeltnägijatel määrata, kes neljast lapsest on ema geneetiline järeltulija ja kes on lapsendatud. Teine katsumus viib sensitiivid vanasse hoonesse. Mida nad oskavad selle maja kohta rääkida? Tuleproovi lõpuosa leiab aset surnuaial. Üks haudadest on kaetud kattega. Kes siin puhkab ja milline oli tema saatus?