28. mai — Laste pärast sean oma elu korda
20-aastane Sabrina kasvas üles vanaema juures. Kui too kaks aastat tagasi suri, jäi tüdruk kahe lapsega üksi. Ema suhtus oma lapsesse ükskõikselt, sest talle ei meeldi tütre kavaler. Sabrina ei saanud eluga hakkama, korteris valitses kaos ja noorsooamet pani tema lapse Josephine ajutiselt kasuperesse elama. Nüüd on tüdruk ema juures tagasi, kuid Sabrina elab ikka lastega keset suurt segadust. Ema Ingrid ei taha Sabrinat omaks võtta, süüdistab teda saamatuses ja tülitseb tütre laste isaga.

29. mai  — Uued rinnad mu emale ja mulle
Conny on olnud 21 aastat üksikema. Naine on armukade, sest tema tütar Maria ei leia oma kavaleri pärast enam tema jaoks aega. Neid seob vaid see, et mõlemad vihkavad oma rindu. Conny loodab, et ta saab tänu ilulõikusele tütrega lähedasemaks. 21-aastane Maria loodab, et tema ema lõpetab tema külge klammerdumise ja leiab endale uue partneri.

30. mai — Pulmad Schalke staadionil
Tanja ja Willi kavatsevad abielluda. Schalke jalgpalliklubi fänn Willi teeks seda hea meelega sini-valges, aga see ei meeldi ta pruudile. Kas laulatusest saab pruudi elu kõige ilusam päev? Pulmaöö läheb igal juhul aia taha. See-eest tehakse talle Schalke staadionil väga eriline armastusavaldus.

1. juuni — Otsin oma sunniviisiliselt adopteerimisele antud õde
15-aastane Jasmin tülitseb pidevalt oma ema Jenniferiga. Jasmin ei viitsi õppida ega koolis käia ja ema Jennifer igatseb 35 aastat tagasi sunniviisiliselt adopteerimisele antud tütar Sabinet. Mõlemad saavad aru, et praegune olukord ei saa jätkuda. Jennifer otsustab minna Thüringeni oma kadunud tütart otsima ja võtab Jasmini kaasa. Otsingud ei osutu aga kergeks ning Jasminil on puberteedist tulenevalt palju probleeme.

2. juuni — Seltskonnabeib saab lapse
Skandaalne meediamagnet ja peoloom Djamila Rowe saab teist korda emaks.  Kuigi Djamila kallim nõuab aborti, otsustab Djamila lapse kasuks. 42-aastasele naisele meeldib end eksponeerida ja ta on korduvalt kaamera ees alasti poseerinud. Tema 11-aastane poeg Jeremy kannatab selle pärast ja ka Djamila sõbrad keelitavad teda, et ta loobuks teise lapse nimel erootiliste piltide tegemisest. Kas Djamila otsustab oma elustiili muuta?

"Selline on elu" on eetris igal tööpäeval kl 15.30 TV3`s.