Uno ja ta abikaasa Moonika on pea viisteist aastat abielus olnud ja neil on kolm last: kaks tütart ja poeg. Moonika on kodune ema ja Uno keskastme spetsialist, kes mõne aja eest koondati. Uno registreeris end küll töötuna, kuid samal ajal teenib mustalt tuttava ettevõttes.
Raskustesse sattunud mees kuuleb sõbralt, et Mallorcal on hea elu ning otsustab, et viib pere sinna elama, avab restorani ja saab rikkaks. Kuna esialgset kapitali neil pole ja keelt nad ei oska, hakkavad lapsed isa plaani vastu protesteerima, kuid Moonika ei julge vastumeelsust välja näidata.
Uno sõidabki pere säästude ja laste koolifondide raha eest Mallorcale, jättes koduperenaise Moonika koos lastega saatuse hooleks. Uno ei anna endale aru, et vaid piletirahast ei piisa ja rahatuna on võõrsil märksa raskem alustada kui kodumaal. Kõik peale Uno enda saavad sellest aru. On ilmselge, et püksid on selles majas mehe jalas ning Moonika ei julge mehele vastu hakata. Alles siis, kui tütar ja poeg äärmuslikke samme astuvad, näeb Moonika, et  peab oma laste tuleviku nimel selja sirgu lööma ning võitlema!

„Suletud uste taga” on väga eriline telesari, mis toob ekraanile lihtsate inimeste lood, mida ei vahenda näitlejad. Sarja igas osas lahatakse mõnd juhtumit, elusündmust või probleemi, mis panevad kaasa elama, mõtlema ja analüüsima nii suhteid kui elus ette tulevaid olukordi.

„Suletud uste taga” on TV3s täna kell 20.30.