Krista (37) on pärit Harkust. Ta töötab lasteaias õpetaja abina ning toob lisaks lastele naeratuse näole ka kolleegidele. Ei tea, kui suur osa sellest on asjaolul, et Krista on suurepärane hobipagar ning tööle sefiiritort kaasa küpsetada on tema jaoks käkitegu? Krista valmistatu on lausa nii hea, et pidudel ei taha võõrad vahel uskudagi, et tegu pole kohvikukraamiga, vaid on kodus valmistatud.

19-aastane Liisa on saate noorim osaleja. Ta õpib ülikoolis keskkonnatehnoloogiat ja teeb tublisti sporti. Küpsetamise vastu hakkas ta huvi tundma vanavanaema legendaarsete küpsetiste tõttu. Liisa ütleb, et suhtub küpsetamisse kui suurepärasesse kunsti ning teaduse koosmängu. Teisalt on see tema jaoks loovtöö ja eneseväljendus, mis muudab sööjad õnnelikuks. Lemmikretsepte on Liisal palju kuid üks asi kuulub raudselt iga Liisa küpsetise juurde. Ta teeb oma tööd alati südamega.

Merle (34) elab Luksemburgis oma mehe ja kahe pojaga. Ta töötab tõlgina. Vabal ajal teeb Merle joogat ning pühendub jäägitult Prantsuse kondiitrikunstile. Küpsetamispisiku sai Merle oma isalt, kellega koos kaneelisaiu keerati või üheskoos maasikatorti meisterdati. Täna on küpsetamine Merle jaoks lõõgastus, aeg iseendale ning võimalus enesetäienduseks. Pakub ju küpsetamine võimalust õppimiseks, arenguks ja ilu loomiseks, ütleb Merle ise.