Viimastel aastatel on Kati oma lahke näo taha varjanud kurbust ja depressiooni. 2011 aasta talvel kaotas Kati liiklusõnnetuses oma armastatud mehe. Oli 13 ja reede, Kati oli noor ja algaja lubadega. Teel oli must jää ja Kati ei suutnud õnnetust vältida. Ta jäi oma tollal kuuekuuse pojaga kahekesi. Kati soovib juba aastaid vabaneda suurest süütundest ja elus uue lehekülje keerata. Ta üritab selja taha jätta kaks asja, mis teda eluga edasiminekul takistavad — kurbuse kaotuse pärast ja häbi oma välimuse pärast. Kati otsustas, et tuleb kurbusest välja ja muudab oma elu. 130ne kilone Kati käis maovähenduoperatsioonil, kuid 43 kilo kaotamise tagajärjeks oli uskumatult rippuv nahk. Tema kõht oli selline, et Kati ei tahtnud ka ise ennast vaadata. Siitmaalt sai tema jaks otsa, tema hing ja keha olid juba liiga palju räsida saanud. Kati kandideeris saatesse “Minu imeline muutumine.”

Kati: “Terve elu on mind häirinud mu kõht, juba kasvueas tekkisid venitusarmid kõhule ja pärast kaalukaotust ja operatsiooni jäi veel rohkem rippu, ostsin küll omale igasugu rõngaid, aga ei midagi. Mäletan kooliaega, kui koolis narriti. Ma ei olnud selline, et oleks teiste ees hakanud nutma, ma läksin koju ja mõtlesin päeva peale, tihtipeale jäin nuttes magama. Soovisin, et ma ei oleks selline, miks on inimesed nii erinevad?” Kati mees tema välimust hukka ei mõistnud, kuid lõpuks tõusis kaal lausa 136 kiloni. Just enne saatuslikku avariid oli Kati võtnud vastu otsuse, et nii enam edasi ei saa.

Kati: “Operatsioonile minnes kaalusin 133 kilo ja alla olen nüüd võtnud 49 kilo aasta jooksul.” Kati loodab, et kui saate arstid näevad, kui palju ta on juba ise pingutanud selle nimel, et uut elu alustada, siis ehk tulevad nad talle appi ja muudavad ta naiseks, kes ei pea ennast häbenema.

Saate “Minu imeline muutumine” arstid otsustavad, et Kati välimust muudetakse saate jooksul järgnevalt:

Nägu

  • Kati peast eemaldatakse käsnad ja näost sünnimärk
  • Kati saab hammaste ravi, puhastuse ja valgenduse

Keha

  • Kati käsivartelt eemaldatakse kaalukaotuse järel rippuma jäänud nahk
  • Kati rindu tõstetakse ja suurendatakse
  • Katile tehakse erinevatesse piirkondadesse rasvaimu
  • Kati üleliigne kõhunahk eemaldatakse ja kõhtu pinguldatakse

Vaata, missugune on Kati uus välimus ja kuidas ta juba saate jooksul õitsele lööb, juba täna õhtul kell 20.00 TV3 saatest “Minu imeline muutumine.” Saatejuht on Eve Kallaste.

130 kilone ja suure tragöödiaga silmitsi seisnud noor naine teeb uskumatu kannapöörde!Kati jaoks põhjustas pikka aega depressiooni teadmine, et just tema kogenematuse pärast hukkus avariis tema armastatu ja lapse isa. Kurvastav naine lasi oma ülekaalus välimuse lootusetult käest. "Minu imeline muutumine" täna kell 20.00!
Posted by TV3 Eesti / TV3 Estonia on Wednesday, March 9, 2016