Tõde hakkab ilmuma Naistekas ja Hommes igal reedel, nii et teil on terve nädalavahetus aega kaasa mõelda ja kommenteerida.

Tänane küsimus ei tohiks jätta kedagi külmaks — ei mehi, veel vähem aga naisi. Milline mees on ikkagi Kõige Seksikam ja Mehelikum?

Leonard, 23
Ei oskagi öelda, kas mul veab või mitte, aga mina ei pea ennast raseerima ja ikka on ainukesed karvased kohad mul üleval pool kaela ja allpool vööd. Keskmine osa on sile nagu viieaastasel. Eks ma ikka tahaks, et mul oleks valik, et kui soovin siis raseerin ja kui soovin, olen karvane. Kuid sellist valikut mul pole. Kui oleks, siis ma valiks karvase rinna. Tõsi, mitte liiga karvase.

Endel, 59
Õige mees on karvane. On alati olnud. Ainus piirkond, mida mees peaks raseerima, on tema nägu. Kõik. Mees peaks enda kehaga sina peal olema, mitte mööda salonge karvu kitkumas käima nagu p***.

Marko, 30
Noorena ma raseerisin end regulaarselt, sest arvasin, et nii on ilusam. Pruut ka kiitis ja rääkis aina, kui rõvedad asjad need karvad on. Seda hetkeni, kui leidis endale rikka tüübi, kes ise on abielus, aga käib regulaarselt minu eksi panemas. Tüüp on kõige karvasem tont, keda ma kunagi näinud olen. Isegi särgi alt paistavad karvad kaelusest välja. Tibi sõidab nüüd X5ga oma Lasnamäe korteri ette ja on väga rahul. Mõistsin, et naistele on olulised muud väärtused kui välimus. Enam ma end ei raseeri ja praegune elukaaslane fännab ka, kui ta diivanil lesides mu rinnal karvu sasib.

Alari, 19
Ei meeldi karvad. Õnneks väga ei kasva ka, aga kui kasvaks, ajaks maha. Minu teada ei meeldi see ka tüdrukutele. Karvadeta on igas mõttes parem olla — puhtam, siledam ja mugavam. Tundub loogiline, et kui keha oleks karvane, siis sügeleks igalt poolt.

Vaata SIIT, kuidas vastasid samale küsimusele naised.