Tõde ilmub Naistekas ja Hommes igal reedel, nii et teil on terve nädalavahetus aega kaasa mõelda ja kommenteerida.

Seekord uurisime, kas ja millisel määral usuvad naised selgeltnägijatesse.

Mairi, 44
Ei, üldse mitte. Nende hulgas on nii palju soolapuhujaid, et isegi kui mõni tõesti on andekam, ei suuda teda ka enam uskuda. Enamasti ma ei saagi aru, kuidas selgeltnägijad midagi teavad, kuid olen kindel, et tegemist on trikitamisega. Noh, nagu mustkunsti puhul.

Kätlin, 26
Ma usaldan pigem sisetunnet kui selgeltnägijaid. Ma arvan, et kui inimesele antakse ette mingid tulevikusündmuseid, siis ta hakkab end ise alateadlikult nendeni viima. Kunagi ennustas mulle sõbranna pendliga tulevase abikaasa nime algustähe, siiamaani vaatan selle tähega algava nimega inimesi kui potentsiaalseid abikaasasid. Sellepärast üritan ennast juba ise selgeltnägijatest eemal hoida. Usun, et eelkõige tuleb usaldada iseenda sisetunnet ja alles siis seda, mis on teistel öelda.

Ines, 19
Ei usalda, aga horoskoopide lugemisel ja ennustuste kuulmisel on oma võlu. Loen igal võimalusel ja kui tegemist on päevahoroskoobiga, siis isegi vahel arvestan nende nõuannetega.

Leelo, 58
See oleneb ikka selgeltnägijast! Igasuguseid soolapuhujaid on ju ja ega neid küll ei usalda. Eks ise peab ka ise natuke „selgelt nägema“, et õige selgeltnägija ära tunda. Mina oskan seda teha ja tänu õigete inimeste leidmisele olen väga palju abi saanud nii tervise- kui suhete- ja pereprobleemides.

Kuidas suhtuvad aga mehed selgeltnägijatesse? Vastused leiad SIIT!