Sel korral aga unusta enesehaletsus ning võta vastu otsus, et naudid pulmapidu täiel rinnal ega uputa oma muresid kokteiliklaasi. Sa lähed peole uhkelt üksiku ja vallalisena ning tunned sellest rõõmu, leiad uusi tutvusi ja tantsid jalad villi.

Ja siin on nõuanded, kuidas tüütuna tunduvast pulmapeost viimast võtta:

1. Ära vali valget kleiti!
See peaks olema ütlematagi selge, kuid ometi panevad paljud pulmakülalised sellega puusse ning vihastavad päeva peakangelase ehk pruudi lõplikult välja. Valge on ainult pruudi värv ja sina näed valges kleidis naeruväärne välja.

2. Ära demonstreeri kõigile, et oled vallaline ja meeleheitel
Pruudikimbu võib püüda keegi teine, eks? Sina võid vähemalt poolte vallalistele mõeldud mängude ajal jalutama või tualetti minna.

3. Vali toakaaslaseks parim sõbranna
Kui pead kohapeal ööbima, lepi juba varakult sõbrannaga kokku, et jagate tuba. Nii säästad raha ja sul on keegi, kes aitab sul otsustada, kumb kleit paremini sobib (ja kindlasti paki kaasa vähemalt kaks erinevat komplekti riideid). Kui kumbki teist kavatseb õhtuks mõne noormehe tuppa tuua, leppige kokku, mida sellises olukorras teete.

4. Ära flirdi valimatult kõikide külalistega
Pulmas, kus kõik tunnevad kõiki, lähevad jutud väga kiiresti liikvele ning su maine saab tugevasti kannatada, kui ühel hetkel teed silma pruudi vennale ning tunni aja pärast ameled tantsupõrandal peigmehe parima sõbraga. See, kelle sa omale külaliste seaks välja valid, peaks sind lõbustama vähemalt neli tundi.

5. Tõmba hinge
Kui pulmapidu toimub mõisas või puhkemajas, kust põgenemisteed ei ole ning kõik külalised tunnevad üksteist, võid kergesti tüdineda ja närviliseks muutuda. Sa ei pea tingimata terve peo aja seltskonnas viibima. Jaluta kaugemale, mine vanni või maga natuke, kui tunned, et oled melust väsinud ning liitu siis puhanu ja värskena uuesti seltskonnaga.

6. Näita end parimast küljest
Taaskord üks punkt, mis peaks olema iseenesestmõistetav, kuid kipub paljudel ununema. Pea meeles, et pruutpaar ja nende pered on selle päeva õnnestumiseks väga palju aega ja raha kulutanud ja see ei ole see hetk, mil peaksid tujutsema, alkoholiga liialdama või pruuti õpetama. Head kombed on pulmapeol üliolulised!

7. Näita end (mõistlikult, loomulikult)!
Suhtle, naera, ole sõbralik, tantsi pruudi ja peigmehega, tutvu nende vanemate, vendade, õdede ja nõbudega, pildista, poseeri fotograafile, täna peo korraldajaid, kiida pruudi kleiti, soovi pruutpaarile õnne ja edu ning lahku efekti ja sirge seljaga. Järgmine pidu ju ootab sind!

8. Ära pelga tõsisemaid vestlusi
Sul ei ole mingit probleemi kiirete lugude ajal sõpradega tantsu vihtuda, kuid pelgad aeglaseid lugusid kui tuld. Pole põhjust. Aeglase tantsu ajal on sul hea võimalus põhjalikumalt suhelda näiteks klassivennaga, keda sa pole aastaid näinud ning tema käekäigu kohta uurida. Ära piirdu vaid tavaliste viisakustega ja unusta ilmajutud, küsi, kuidas tal läheb, millega ta tegeleb, kus ta reisimas on käinud jne.

9. Kutsu end korrale
Sa ju tead, et tasuta joogid ei tähenda seda, et peaksid neid sisse kaanima nii palju kui mahub ja seejärel pruudi sülle oksendama.

10. Ära tee end maha
Külalised ei taha kuulda, kuidas sa oma unelmate tööd ei saanud, kuidas su vanemad lahutasid ja jätsid su hinge igaveseks haava, kuidas sa ei leia endale õiget meest jne. Neile meeldiks hoopis rohkem kuulda, kuidas sa armastad oma tööd, avastasid just uue hobi, sulle meeldib tantsida ja oled kursis uute raamatute ja filmidega.

11. Jäta meelde
Teiste pulmapeol on sul hea võimalus mõelda ja plaane teha, milline võiks olla sinu pulmapidu, millised nipid sulle meeldivad ja mida tahaksid kasutada ning milliseid asju sa oma peol iial näha ei tahaks.

Allikas: Huffington Post