Liiga palju pruutneitsisid

Möödas on ajad, mil iga su hea sõbranna pidi seisma pulmadel su kõrval ja inimesed on hakanud eelistama hoopis intiimsemaid pulmasid. Pulmafotograafide jaoks on see ka ideaalne. Nüüd ei pea ainult su sõbrannad muretsema, kuidas nad leiaksid kõik harmooniliselt sobivad kleidid ja kingad ning saavad võtta su tähtsast päevast osa nagu kõik teised külalised, aga rõõmustab ka pulmafotograaf, kes ei pea nüüd muretsema, et iga pruutneitsi endaga pildil ikka rahule jääks.

Pruut ja peigmees saavad intiimsema pulma puhul aga jagada seda päeva just kõige tähtsamate sõpradega ning tänu sellele ka ise rohkem hetke nautida.

Aegunud kangad ja tekstuurid

Kotiriie lihtsalt paistab aegunud ja räpane, aga mingil veidral põhjusel leiab seda nii paljudest pulmadest. Loobu ka litritest, eriti, kui korraldad pulma maakohas ja see on rustikaalne. Eelista nüüd hoopis trendikamat siidjat linast või hoopis sametit.

Heleroosa

Maailmas on olemas mitmeid värve, mida pulmakleidi tooni valides eelistada, aga heleroosa ei peaks olema üks neist. Viimastel aastatel on see olnud väga trendikas, aga tänaseks on kõigil sellest natukene liiga kõrini ja aeg oleks kanda hoopis mõnda teist värvikombinatsiooni. Mõtle näiteks punase apelsini, virsiku, tuhmsinise, šokolaadikarva ja marmori toonide peale.

Pinteresti jäljendamine

Pinterest on pulmade korraldamisel väga suureks abimeheks, aga vahel on sealt inspireeritud pulmad ka kuidagi iganenud ja mitte just väga originaalsed. Mõned ideed on seal juba aastaid vanad ja kahjuks valivad mõned pruudid ka stiili, mis mitte kuidagi ei ühti nende endiga. Pane kirja nimekiri värvidest ja detailidest, mida sa armastad, enne, kui Pinteresti suundud. Pulmad peaksid olema väga personaalsed ning seetõttu peaks ka kõik detailid teie suhet ja teid endid peegeldama. Blogid ja ajakirjad pakuvad hoopis paremat inspiratsiooni, aga lisa neile ka iseenda mõtteid.

Massiivsed buketid

Nüüd on aeg loobuda tohutusuurtest lillebukettidest, mis on aasta-aastalt aina suuremaks muutunud ja tänaseks tundub, et nad varjavad pruudi täielikult ära. Vahel ei jaksa pruudid neid isegi pikka aega käes hoida, mistõttu on aeg eelistada hoopis tagasihoidlikke pruudikimpe, mis toovad välja pruudi ilu, mitte ei konkureeri sellega.

Dekoratsioonid, mis peale pulma minema visatakse

Üks trend, mille võiksime sel aastal samuti selja taha jätta, on tohututes kogustes dekoratsioonide ostmine, mida kasutame ainult pulmapäeval. Eelista selle asemel looduslikke dekoratsioone, paari kvaliteetsemat eset ja asju, mida saaks uuesti kasutada või ära annetada.

Lühikesed pulmareisid

See on samuti üks trend, mida sa 2018. aastal enam näha ei võiks. Võtke aega teineteise jaoks ja avastage koos maailma. Pikk nädalavahetus või kõigest üks nädal ei ole piisav aeg. Keskmine pulmareis võiks olla hoopis vähemalt kümne päeva pikkune.

Liiga paljastavad pulmakleidid

Üks trend, mis ka loodetavasti 2018. aastal kaob, on liiga paljastavad pulmakleidid. Tead küll neid kleite — pruut astub ruumi ja kõigil on natukene ebamugav, sest nad näevad liiga palju pruudi paljast ihu. Me mõistame, et pruut soovib sel tähtsal päeval tunda ja näha välja seksikas, aga selleks pole ju vaja kõike paljastada? Seega, jääme ikka stiilseks ning katame oma rinnanibud ja naba ära.

Traditsioonide järgimine, sest nii justkui peaks

Paljud paarid muutuvad pulmaplaane tehes aina julgemaks ja mõtlevad rohkem sellele, mis neid ennast õnnelikuks teeb. Kas olete pigem tagasihoidlik paarike? Väike tseremoonia lähimate sõprade ja pereliikmetega on ka täitsa normaalne. Kas reisimine on suur osa teie suhtest? Planeerige kogu pulmamenüü oma lemmikute toitudega, mida olete maailmas maitsta saanud. Nautige oma pulma nii nagu teie soovite!

Vanikud ja eukalüpti oksad — toome värvid tagasi!

Loodetavasti alustavad paarid 2018. aastal uusi ja põnevaid trende. Paljudes pulmades on seni olnud vanikud ja hästi palju eukalüpti oksakesi, mistõttu proovi nüüd midagi teistsugust, näiteks kombineerida rohelisi oksakesi romantiliste lilleõitega. Viimasel ajal on pulmades eelistatud valgeid lilleõisi, aga sina vali enda pulma hoopis värvilisi lilli.

Allikas: The Everygirl