1. Töö, laste, hobide, televiisori, interneti ja majapidamistööde kõrvalt jääb ühele abielupaarile keskmiselt neli minutit päevas omavahel olemiseks (kui kõrvuti magamine välja arvata).

2. Kui inimene lahutab abielu, et luua seaduslik side oma armukesega, siis on 75% tõenäosus, et ta lahutab ka uue abielu…

3. Traditsiooniliselt kandsid pruutneitsid pruudiga väga sarnast kleiti, et ajada segadusse kurje vaime, peigmehe rivaale ja pruudiröövleid.

4. Keskmine abielupaar seksib 58 korda aastas.

5. Abielutseremoonia lõppeb suudlusega, sest Vana-Roomas oli kombeks lepinguid suudlusega kinnitada ning abielugi on oma olemuselt leping.

6. 20% abielupaaridest seksib paar aastat pärast pulmi vaid umbes kümme korda aastas!

7. Abielus vanainimesed hoolitsevad oma tervise eest paremini kui üksikud vanurid: nad ei suitseta nii palju, toituvad tervislikult, liiguvad rohkem ja käivad regulaarselt arsti juures.

8. 85% paaridest seksib juba enne abiellumist.

9. Ligi 60% abielus täiskasvanutest on pidanud armukest.

10. Rääkides armukestest, siis pooled emotsionaalsed afäärid muutuvad seksuaalseteks afäärideks.

11. Ligi pooled lahutuspaberid antakse sisse esimese seitsme abieluaasta jooksul.

12. Abielu edukus sõltub ka sünnijärjekorrast. Edukaimad kipuvad olema abielud, kus pere vanim õde/vend abiellub teise pere noorima õe/vennaga. Olukorras, kus kaks vanimat last abielluvad, võib abielus olla rohkem tõrkeid ja pingeid ning kõige enam lahutatakse abielud, mis on sõlmitud kahe üksiku lapse vahel.