1. Sa oskad elu nautida ka siis, kui partnerit parasjagu kõrval pole. Sa tead, et saaksid ka temata hakkama, kuid oled otsustanud, et tahad oma elu koos temaga veeta.

2. Sa ei igatse kohtinguid, vaid oled oma praeguse suhte üle tõeliselt ja siiralt õnnelik.

3. Sul on ka teisi lähedasi inimesi peale tema. Muidu tundub iga tüli tõelise katastroofina, mis matab sind nädalateks enda alla. Sul on vaja toetusgruppi enda ümber, kes sind jalul hoiaks ja kellele saaksid toetuda.

4. Sa mõistad, et elu ei keerle enam ainult ümber sinu ja sa oled sellega rahul. Selleks, et suhe töötaks, tuleb sul arvestada ka tema plaanide, soovide ja mõtetega.

5. Kui kujutled oma tulevikku, näed seal ka oma partnerit. Ja mitte ainult teatud üritustel või sündmustel, nagu jõulud või sõbranna pulmad — sa tead, et tahad teda enda kõrvale iga päev!

6. Te saate omavahel vabalt rahast rääkida. See on suhete kõige suurem tülitekitaja ja kui saate raha teenimise ja kulutamise asjus omavahel vabalt ja ausalt vestelda, on see väga suur märk täielikust usaldusest.

7. Te olete abiellumisest juba rääkinud. Sa ei unista vaikselt ja omaette sellest, et ÄKKI ta ühel päeval tuleb sõrmusega. Te olete seda teemat arutanud ja leppinud kokku, et tahate olla igavesti koos.

8. Su emotsioonid sõltuvad partneri omadest. Kui tal on halb, tunned sina end kehvasti ja kui tema on rõõmus, juubeldad ka sina.

9. Sa annad tema numbri hädaabikontaktiks, kui pead haiglasse minema vms. Varem oli see su ema või õde, nüüd aga tead, et ainus, keda sa oma kõrvale tahad, on tema!

10. Ta on esimene, kellele sa helistad, kui tahad häid või halbu uudiseid jagada.

11. Sa ei pea tema vastu pikka viha. Kui sind midagi häirib, võtad teema üles, mitte ei torise nurgas omaette. Ja mõne asja puhul sa tead, et tuleb lihtsalt leppida.

12. Sa ei muretse selle pärast, mida ta teeb, kui sind juures pole. Ta läks parima sõbra poissmehepeole? Lahe! Ainus, mida ootad, on see, et teda uuesti näeks. Ja sa ei veeda õhtut kodus küüsi närides ja paanitsedes, mida nad seal parasjagu teevad.

13. Te olete arutanud lapse saamise küsimust ning olete ses osas samal meelel.

14. Sa ei pea pikalt juurdlema või tema käest pidevalt üle küsima, mida ta sinu vastu tunneb. Sa tead seda.

15. Sa abielluksid temaga ka siis, kui teil poleks võimalik korraldada unelmate pulmapidu. Sa oled valmis ohverdama lilled, kleidi ja pulmatordigi, peaasi, et saaks talle “jah” öelda.

Allikas: Redbook