*
dieediga
. Puu- ja köögiviljad, kruubid, hapupiimatooted, lisaks kala ja väherasvane kana (aga mitte magus, suitsutatud või soolane) — see on just täpselt see, mida vaja. Kes teab, ehk saab kuivatatud puuviljade, seemnete, pähklite ja meega müsli koos apelsinimahlaga alatiseks teie lemmikhommikusöögiks.

*naha puhastamisega. Jutt ei käi mitte igapäevasest meigieemaldamisest, vaid õrnast surnud rakkude koorimisest (kui need kogunevad naha pinnale, muutub nahk tuhmiks). Et nägu mitte traumeerida, tuleb seda teha järk-järgult, kasutades 1-2 korda nädalas pehmemaid koorimisvahendeid. Keha puhastamiseks sobib mikrograanulitega dušigeel.

*päevitamisega. Pärast koorimisvahendeid on keha suurepäraselt ette valmistatud isepäevitavate kreemide jaoks või kunstliku päikese vastuvõtmiseks solaariumis. Selleks, et nägu ja keha omandaks kergelt kuldse värvingu, piisab 2-3 korrast päikesest nädalas.

*eksperimenteerimisega. Proovige kasutada mõnda tänapäevast “ekspress”-vahendit naha kiireks taastamiseks — mitmesugused seerumid, kõikvõimalikud maskid jne. Kui sellise kosmeetika tarvitamine annab hea tulemuse, võib selle oma varustuse hulka võtta ning julgelt kasutada vahetult enne pulmameigi tegemist.