Olen oma Härraga juba natuke üle üheksa aasta koos elanud, meil on ka nelja-aastane poeg. Enne minu rasedaks jäämist olime ikka natuke rääkinud et kunagi võiks ju ikka ametlikuks selle värgi teha… Jutt on olnud selline nagu möödaminnes, enne magama jäämist.

Kuid ühel sõbra sünnipäeval, ma isegi ei tea millest selline teema üldse hakkas, oli jutuks registreerimine, pulmapidu jne. Ühesõnaga jutu käigus mainis Minu Härra avalikult et kunagi tulevad ka meil ilusad ja meeldejäävad pulmad, ma veel naersin et no kuule mul pole sõrmustki sõrmes, mis abielust sa siin räägid. Teistel nalja kui palju! Ning see teema vajus päevkorrast ära.

Aega läks peaaegu kuu, tean täpselt seda päeva — 21 mai (see on kuupäev kui me omavahel ametlikult nn paariks hakkasime) käisime Härraga linnas. Ei teagi, millest tuli mõte, et läheme hüppame kullapoodi. Käisime päris mitmes, lihtsalt niisama, mitte mingi tagamõttega, vähemalt mina arvasin nii, kuni ühes kullapoes Härra küsis, et kas ma ikka tahan veel sõrmust, et võiks ju osta. Ta näitas mulle ühte, mis temale meeldis, et kas mulle ei meeldiks, et lihtsalt niisama… Ma veel mõtlesin, et oi, näe, kallis kaasa tahab mulle sünnipäeva kinki tagantjärele osta!

Olin sõrmusega rahul, tõesti kena, proovisin, kõik oli täiuslik. Siis küsis klienditeenindaja: “Kas annan karbi ka kaasa?” Mina rõõmsalt  vastasin, et jah, muidugi. Kuid minu Kallis Härra vastas kõva ja selge häälega:“EI, POLE VAJA”, keeras minu poole ning küsis minult: “Kas nüüd tuled mulle naiseks või pean midagi veel tegema?”

Mina muidugi olin nagu punapeet, mäletan seda naljakat situatsiooni nii hästi. Ma nagu olin puuga pähe saanud, ei osanud midagi vastata. Teenindajad ütlesid kahekesi nagu ühest suust: "Issand kui armas!". Seisime siis keset kullapoodi, vaatasime oma Härraga ükstesele otsa ja kõik… Lõpuks teenindaja siis küsis, et kas tuleb vastus ka, nemad tahavad ka ikka teada… No mis mul muud üle jäi, ikka Jah oli see vastus!

Paar päeva hiljem sain teada, et ootan beebit. Oma kaasele sellest rääkides oli tema reaktsioon selline: "Jah, ma tean, see ongi sinu kihlakink!”

Praeguseks on see pulmaplaan jälle päevakorras, aga kõik jääb selle pisikese raha taha. Kui pulmad teha, siis ikka sellised, mis meelde jäävad!