1. Jah-mees

Ta on kõigega nõus! See on ju lausa iga naise unistus — olla koos mehega, kes ütleb kõigele jah. Pole kahtlustki, et ta armastab sind ning hoolib tõeliselt. Suurim probleem on aga tema sisemine ebakindlus. Ükski naine ei tohiks olla aga koos mehega, kes ennast väärtustada ei suuda. Sest paraku kandub see edasi ka teie suhtesse.

2. Vanem mees

Jah, vanemad mehed on kogenud ning tänu sellele tunduvad nad ilmselt ideaalsed. Nad oskavad sind hinnata, nad teavad, mida teha voodis ning tagatipuks nad pühenduvad end sulle andunult. Halb külg võib olla aga see, et sel ajahetkel, kui sina ühe sellise otsa satud, võib temal olla käsil keskeakriisi ületamine. Pea ka meeles seda, et lisaks kogemustele, tuleb vanema mehega kaasa ka suur emotsionaalne pagas ning kindlasti ka mõni püsivam suhe minevikust. Vanale koerale on raske uusi trikke õpetada. Kas sa oled selleks kõigeks valmis?

3. Noorem mees

Noor mees võib olla kui värskendav kevadtuul pärast pikka, külma ja kõledat talve. Ta paneb su vere keema ning sa hakkad elu tõeliselt nautima. Ole sellisesse suhtesse astudes lahtiste silmadega — ega see noormees endale emakuju otsi? Samuti pea meeles seda, et noor mees, kellel veel sarvenukid peas tulitavad, vajab kindlasti vabadust ja aega maha rahunemiseks. Hoia oma emotsioonid kontrolli all!

4. Šovinist

Kõik me unistame rüütellikust mehest — ta avab uksi, maksab arveid, toob lilli ja kohendab õhtuti ka patja. Enne kui ühe sellise aatelise mehega suhtesse astud, pea silmas kui väike vahe on rüütellikuse ja šovinismi vahel. Tee kindlaks, et ta ei pea sind naiseks, kes endaga hakkama ei saa.

5. Silmarõõm

Kõik me tahame mõnel ajahetkel elus kedagi, kes kõiki kadestama ja sisimas kiruma paneks: “Miks mul pole nii kena mees?!” Raamatut ei saa hinnata kaane järgi. Kui väljas võib olla pilt ilus, tõmbav ja kirju, siis paraku võib juhtuda nii, et vahel on sisu täiesti olematu. Ära ole pealiskaudne!

Allikas: Bollywoodshaadis