Kaubamaja Kodumaailm pakubki teenusena just sellist võimalust — kinginimekirja alusel annab teenindaja nõu sobivaima kingituse leidmiseks. See on lihtne ja mugav viis nii kingituse kinkijale kui ka saajale.

Kuidas kasutada kinginimekirja

Pruutpaar võiks seada sammud Kaubamaja klienditeenindusse, kus teenindaja aitab lahkesti kinginimekirja koostada. 

Teie valiku salvestab teenindaja skänneri abil. Kui oled üsna teadlik ega vaja kinginimekirja kootsamisel nõu, siis on olemas spetsiaalne blankett, kuhu saad ise kingid üles kirjutada.

Kui kinginimekiri koos, siis jäta see klienditeenindusse ja anna oma külalistele teada, et neil on võimalik teie tähtpäevaks kingitus otsida unistustekingi nimekirja põhjal.


Boonusena pakub Kaubamaja kinginimekirja avamise puhul kingituseks 20-eurose sooduskupongi, mida saad kasutada Kodumaailmas üle 100-eurose ostu puhul.

Külalisele on asi veel lihtsam. Tuleb vaid minna Kaubamaja klienditeenindusse ning öelda pruutpaari nimi, mis laadi kingitust soovid neile kinkida ja millises hinnaklassis. Klienditeenindaja tutvustab sulle sobivaid kinke ja kontrollib, et ükski külaline ei ostaks sama kingitust — nii ei pea pruutpaar hiljem kodus nuputama, mida topeltkingitustega peale hakata.

Boonusena külalisele kehtib kingituse ostmise päeval Partnerkaardi 10% soodustus. Kui Sul Partnerkaarti veel pole, saab selle kiirelt ja mugavalt vormistada klienditeeninduses.
Jaga
Kommentaarid