Minul oli oma tüdrukutele ainult üks nõudmine: ma ei ole nõus tüdrukuteõhtul linna peal kondoome müüma, et pidutsemiseks raha teenida. Oleme ausad, see tegevus tähendaks minu jaoks täiesti tavalist tööpäeva, kuna Ulakas Kaunitar asub linnas ja müün iga päev kondoomidest oluliselt vallatumat kaupa. Aga millega ma siis nõus oleksin?

1. Viktoriin pruudi kohta — enne tüdrukuteõhtut koostavad tüdrukud küsimustiku pruudi kohta, millele peab peigmees vastama. Mida ulakamad küsimused, seda põnevam, nt: milline on kõige vingem koht, kus te olete seksinud? Millises aluspesus näeb pruut peigmehe arvates kõige seksikam välja? Kordamööda loevad tüdrukud küsimused pruudile ette ja lasevad pruudil arvata, mida peigmees vastas. Kui pruut vastab valesti, peab ta võtma lonksu oma joogist, kui ta vastab samamoodi nagu peigmees, peavad kõik teised jooma. Muidugi võib karistuseks/kiituseks ka muid tegevusi välja mõelda.

2. Arva ära, kes ma olen? Selles mängus iga tüdrukuteõhtu külaline astub grupi ette ja teeb ilma sõnadeta järele pruudi esimest armastust, mõnda endist kallimat, silmarõõmu või pruudi austajat.

3. Ülesannete nimekiri. Enne tüdrukuteõhtut võiks kamba peale kirja panna tegevused, mida pruut õhtu jooksul tegema peab. Siinkohal ei maksaks aga pruuti kohustustega üle külvata. Pruut tahab ka õhtut nautida. Kuid nt oma vallalisele sõbrannale kohtingukaaslase leidmine ja kohtingu kokkuleppimine võiks olla päris lahe väljakutse.

4. Imago tüdrukuteõhtu stiilis — tüdrukud istuvad ümber laua ja esitavad kordamööda küsimusi a´la Kes kõige tõenäolisemalt läheb täna koju uue silmarõõmuga? või Kellel siinolijatest on olnud kõige kuumemad eksid? Pärast küsimuse esitamist näitavad kõik selle inimese poole, kes võiks nende arvates antud kriteeriumile vastata. See, keda kõige rohkem pakutakse, võtab lonksu.

5. Buduaar — selle mängimiseks on kaks moodust:

a) kõik tüdrukud ostavad pesueseme, mis neid endid kõige rohkem iseloomustab. Pesu pannakse lauale kokku ja pruut peab arvama, milline ese kellelegi kuulub.
b) kõik tüdrukud valivad pruudile midagi seksikat ja pruut peab ära arvama, milline tüdrukutest millise kingi tegi. Õigete ja valede vastuste puhul saab välja mõelda vastavalt auhinnad ja karistused.

Kõige tähtsam muidugi on korraldada õhtu, mis arvestaks pruudi omapära ja kes pruuti ikka paremini tunnevad, kui tema parimad sõbrannad. Ühegi tegevusega ei maksaks üle pingutada, samuti ei soovita me tervet õhtut nii tegevusi täis panna, et hingetõmbeks ega viivitusteks aega ei jää. Ka liigne alkohol võib plaanid sassi ajada ja head mälestused järgmiseks päevaks mälust kustutada. Aga üks ulakas tuur mänguasjade maailma võiks küll ühte tulevast abielunaist rõõmustada ja motiveerida. Kes ei tahaks teada, kuidas ka 50 abieluaasta järel voodielu särtsakana hoida!