Hiljem tuli aga välja, et see imelik tunne polnud sugugi närvidest, vaid naisel oli hoopis kroonilise haavandilise koliidi põhjustatud tüsistus.

Pulmapidu pidi toimuma rannas. Enne kui tseremoonia algas, läks naise kõhuvalu hullemaks. Tal oli juba raske püsti seista, kuid tema ainuke unistus oli juba altari ette jõuda.

Mõttejõud on suur asi, nii et naine jõudiski altari ette ning jõudis ka oma kaasa Johniga tõotused vahetada ja paar piltigi teha.

Kuid kauem Jill vastu ei pidanud, sest nüüdseks olid valud läinud juba väljakannatamatult tugevaks. Kutsuti kiirabi ja naine viidi lähimasse haiglasse, kus ta saadeti asja enam pikemalt kaalumata operatsioonilauale.

“See oli tegelikult väga raske juhtum,” rääkis Tuftsi kliiniku soolte kirurgia doktor James Yoo. “Tal oli soolte keerdumine, nii et verevarustus kannatas. Ta oleks võinud selle kätte surra.”

Hawkinsil oli haavandiline koliit diagnoositud juba gümnaasiumis, aga ta arvas, et haigus on kontrolli all.

“On päris raske mõelda seda mõtet, et ma oleks oma pulmapäeval peaaegu surnud,” räägib Hawkins ise. “Aga nii see on.”

Kuid nüüd on kõik hästi. Tahate teada, mis on Dr Yoo prognoos pruudile? Loomulikult muinasjutulik tõotus, et ta elab õnnelikult oma elupäevade lõpuni!

Allikas: Woman’s Day