1. "Mu abikaasa armastab loomaaias käia nii väga, et kui ma tegin talle nalja, et tööasjus Jaapanis käies plaanin ka loomaaeda minna, oli ta terve päeva mu peale pahane. Loomaaed oli meie jaoks juba tuttav kohtingukoht, aga ta polnud kunagi näinud talvist tuledesäras loomaaeda.

Seega, minu plaan oli jääkarude (tema lemmikud loomad) ees tema kätt paluda. Kui me sinna jõudsime, jalutasime ringi suunaga jääkarude poole. Aga siis tuli välja, et see osa loomaaiast oli kinni ja kogu mu plaan rikutud.

Jalutasime veel ringi ja ma olin nii närvis, sest ei suutnud leida õiget hetke. Aga mul vedas. Vastsündinud lumeleopardide juures oli palju rahvast ja kui teda ette ritta nügisin, seisin ise ta selja taga ja valmistusin.

Ta keeras ringi ja proovis mind üles poole sikutada, et ma neid näeksin, kuigi ma olin juba laskunud ühele põlvele. Rahvas oli vaikinud ja kui nad märkasid, et ma olen ühe põlve peal, nägid nad ka seda, et mu kallim huvitus vaid kassidest. Kui ta teist korda ümber pööras, arvas ta, et ma seon oma kingapaelu või midagi. Tal läks minutikene, et mõista, mis toimub, siis ma küsisin ja ta ütles piuksudes "jah".

Inimesed õnnitlesid meid ja ma arvan, et minu närvilist pilku märgates pakkus üks kutt mulle ka õlle."

2. "Mu sõber oli ühe tüdrukuga juba neli aastat koos olnud ja too survestas meest viimased aasta aega juba abieluga. Kui ta lõpuks küsimuse küsis, lahkus tüdruk restoranist sõnagi lausumata. Järgmisel päeval tsikk helistas ja ütles: "Jah, meiega on kõik läbi. Ma jätan su maha."

Tänase päevani pole meil õrna aimugi, mis tal hakkas."

3. "Kutt, keda ma tunnen, sõitis oma tüdruksõbraga mööda kiirteed. Ta viskas talle karbi sülle ja tüdruk arvas, et see on suitsupakk, kuni kutt talle ütles: "Ava see!" Tüdruk leidis sealt seest kihlasõrmuse, mille peale kutt küsis: "Noh?" Ja tüdruk vastas: "No ju siis." Nad abiellusidki."

4. "Ma ise seda ei näinud, aga mu vanaemale tehti 40ndatel selline abieluettepanek: ta istus autos kõrvalistmel koos kutiga, keda ta pidas oma sõbraks. Ja siis järsku too ütleb: "Rita, mulle väga meeldiks sinuga... jäädav frantsiis luua."

Vanaema ütles ta pakkumisele ära."

5. "Ostsin sõrmuse ja mõtlesin logistiliselt, kuhu see korteris peita, et ta seda üles ei leiaks. Tahtsin teha kihlumisest suure asja ja proovisin mõelda välja head plaani.

Mu ema oli tol hetkel minuga, sest ma väärtustan tema arvamust ehete kohta ja ta ütles: "Tead, vahel on parem muuta tavaline hetk eriliseks, kui teha sellest mingi suur üritus." Seega, kui ma koju jõudsin ja riideid vahetasin, tuli mu tüdruksõber koju. Laskusin ühele põlvele ja andsin talle karbikese. Ta läks endast täiesti välja. Siis mõistsin, et ma polnud püksegi jalga pannud..."

6. "Üks kutt palus oma tüdruksõbra kätt uisuväljakul. Muusika jäi vait, ta laskus ühele põlvele ja tegi seda. Ja tšikk lõi talle nii kõva kõrvakiilu, et too kukkus kummuli."

7. "Mul oli planeeritud uhke kohting, pidime minema kenasse restorani ja sealt sadamasse jalutama. Kõik oli täiuslikult välja mõeldud, me olime ilusti riides ja see pidi olema üks vinge õhtu. Mul oli sõrmus tasuks ja kõik. Aga kui auto juurde jalutasime, ütles ta: "Tead mis? Ma olen veidi väsinud, kas me võiksime seda mingil teisel korral teha? Äkki süüa midagi kiiresti ja odavalt?

Läksimegi siis kiirtoidukohta ja ulatasin talle seal sõrmuse."

8. "Üks kutt palus oma tüdruksõbra kätt bowlingusaalis, kus ma töötan. Ta palus mul toiduga koos sõrmus tuua. Rahvast oli murdu, seal oli tohutu lärm ja õhtu oli üldse kohutav (kosmoseteemaline bowlingusaal oli tol ajal äge). Kui ma sõrmuse lauda tõin, ütles kutt: "Oi, mis see on? Ma ei tellinud seda? Kas sa tellisid, kallis? (Rääkimata sellest, et ta oli nii purjus ja keel oli pehme.)

Tüdrukust oli näha, et ta ei tahtnud juba algusest peale seal olla, see oli kohutav. Ta vaatas lihtsalt seda karbikest ja ütles: "Ei.""

9. "Tegin erinevate kihlumiste üle nalja, öeldes, et täiesti õudne oleks, kui partner lihtsalt keeraks voodis teise külje ja ütleks: "Tahaksid abielluda?" Ja siis mu sõbranna ütles, et tema abikaasa tegigi nii..."

10. "Tülitsesime tüdrukuga ja ma palusin ta kätt lihtsalt sellepärast, et ta vait jääks. Ma andsin talle ühe sõrmuse, mida mulle endale meeldis kanda. Aga tänaseks oleme juba 17 aastat koos olnud."