„Ainult tegu üksinda tõendab armastuse jõudu“
Johann Wolfgang von Goethe

Tänapäeval on abielusõrmuste valdkonnas rõhk erilisusel, ainulaadsusel, huvitaval disainil, kombineeritud kullatoonidel. Erinevate kullatoonide kombineerimine ühes sõrmuses, võimalus lisada säravaid teemante, põnevad ja uudsed faktuurid- see kõik lisab sõrmustele dünaamilisust. Nüansse, millega disainida see tükike kunsti kõige ainulaadsemaks armastuse sümboliks, on rikkalikus valikus.

Kuid kummas käes peaks uue staatuse näitajat uhkusega ning ülimas õnnetundes kandma? Suuresti on see tunnetuse küsimus. Kultuurilised mõjutajad on siin olemas, traditsiooniliselt kannavad eestlased, sakslased ja venelased abielusõrmust paremas käes. Skandinaavlased, ameeriklased ning inglased vasaku käe neljandas sõrmes. Parem käsi on lepingulisuse sümboliks ja vasak käsi on otsetee südamesse- nii suunavad meid legendid ja kultuur. Otsutab aga õnnelik hing, kes lähtub oma kuldsest sisetundest, mis juhib teda läbi heaolutunde, õigete otsusteni.

Kaupluste valikus on mitmeid erimudeleid abielusõrmuseid. Kaks olulist jaotust selles tootegrupis on tellitavad abielusõrmused ja kohapeal olemasolevad mudelid. Tellitavate abielusõrmuste kaks tuntud brändi on Breuning ja Rauschmayer.

Kauplustes on lai valik ka kohapeal olevaid sõrmuseid. Nende sõrmuste suureks plussiks on see, et kõike saab proovida ja veenduda kohe selles, et “see õige” on leitud.

Sõrmuste valiku juures tuleb kindlasti hinnata kvaliteeti, mugavust ja seda “õiget tunnet”, sest on ju need sõrmused igavesed ning kannavad endas väga olulist märki — Igavest Armastust. Goldtime müügikonsultandid on valmis tutvustama teile peenete nüanssideni kogu abielusõrmuste nn. loomisprotsessi ning toetame teid igati oma teadmistega.

Teekond õigete abielusõrmusteni võib olla harmooniline üksmeel, kompromiss või jääda erakordseks oma erisustes.

Loe lisainfot sõrmuste kohta SIIT.

Sinu Goldtime
Jaga
Kommentaarid