1. viga: liiga vähe peitekreemi

Sul ei ole ju nii tumedad silmaalused ja vistrikud ka hetkel ei kiusa — milleks siis veel peitekreem? Tegelikult võib fotodel tulla välja punetus ja kahvatus, mida palja silmaga ei näegi — alles hiljem vaatad fotodelt, et silmad on kuidagi kadunud ja nina punetab naljakalt… Peitekreemi (eriti valgustpeegeldavat) vajab iga kaunis pruut.

2. viga: põsepunaga koonerdamine

Rusikareegel on, et foto- ja õhtumeigi tarvis tuleb alati kanda rohkem põsepuna kui sa arvad end tegelikult vajavat. Nii paistavad õhetavad põsed ka fotodel välja.

3. viga: liialt naturaalne huulevärv

Ehkki nude-toonis huul võib suitsusilmaga mõjuda tõeliselt kaunina, pole see miski, mida kanda pulmas. Sa ei taha ju, et su suu fotodel täiesti ära kaoks? Eelista midagi särtsakamat.

4. viga: meigiasjade maha unustamine

Kui lased professionaalil endale meigi teha, hoolitse selle eest, et ostaksid endale sama huulevärvi ja puudri ka kaasa. Sa ei taha ju pärast kõiki neid šampusepokaale oma huulevärvist ilma jääda või pärast mitmeid põsesuudlusi oma ühtlast jume kaotada.

5. viga: laialivalguv silmameik

Pole kedagi õnnetumat pandasilmadega pruudist… Hoolitse selle eest, et su ripsmetušš ja silmalainer oleksid veekindlad (see on üks emotsionaalne päev!) Hoia kusagil ka silmameigieemaldajaga niisutatud vatitupse, et saaksid pudenema hakanud meiki kohendada.

6. viga: puudritoosi hülgamine

Pruut peaks iga mõne aja tagant vaatama, et ta laup, nina või põsed ebamääraselt ei läigiks - see pole fotodel kuigi kaunis ja kes ikka tahaks oma pulmas leemendada nagu maratonijooksja?

Lisanipp! Pruudimeigi proovi minnes pane selga valge pluus - nii näed kohe, kuidas su juuste, naha ja kleidi kooslus välja nägema hakkaks.

Allikas: sheknows.com