Huvilised saavad messil ülevaate ligi 30 erinevast peokorraldusega seotud valdkonnast nagu näiteks peopinnad, auto rentimine, muusika,
catering
ja ilutulestik, rääkimata soengutest, lilleseadetest, peoriietest, pulmavanematest ning ehetest. Reisifirmade abiga saab lisaks messilt ka ideid mesinädalate veetmiseks.

Eksponentide hulgas on esindatud kõik Eesti oma ala parimad meistrid, kes suudavad pakkuda kvaliteetset teenust nii suurte kui väiksemate probleemide lahendamisel, mis on seotud peo- ja pulmakorraldusega.

Messi üheks magnetiks on 4. märtsi keskpäeval toimuv noorpaari ametlik abielusõlmimise tseremoonia, mis annab ennekõike hea ettekujutuse eelseisvast neile, kellel kevadel algaval pulmahooajal abiellu astumine ees seisab.

Mõlemal päeval toimuvad laval erinevad värvikad demonstratsioonid ja showd, oma oskusi näitavad ka pulmavanemad ja õhtujuhid. Messikülaliste pisipere eest hoolitseb aktiivne lastenurk.

Messi korraldava peoteenindus-ja dekoratsioonifirma TT Product OÜ juhataja Tiia Tambergi sõnul aitab Peo ja Pulmagala kindlasti pulmatraditsioone taas au sisse tõsta. “Ma arvan, et ka paadunumad vabaabielu pooldajad peaksid messimelus hakkama tõsisemalt oma suhte arendamisele mõtlema. On ju pulm üks ütlemata tore ja meeldejääv sündmus, mis lisaks positiivsetele emotsioonidele iga suhet veelgi püsivamaks muudab,” rääkis Tamberg.

Peo- ja Pulmagala 2006 toimub Saku Suurhallis.

Avatud:
04. märts 10.00 — 20.00
05.märts 10.00- 18.00