Kuna kingi väljamõtlemine ei ole kõige lihtsam ülesanne, eriti veel pulmadeks, siis mõne aja pärast olete te minemas täiesti hulluks, kuna pikad ja lootusetud mitte kuhugi viivad arutelud teemadel - mis neile meeldib ja mis värvi ja mis suurus - ei lõpegi otsa.

Aga tegelikult on kõik lihtsamast lihtsam - tänapäeval peab enamus pruutpaare kingiregistrit ja te võite vabalt valida endale kingi sealt. Kui pruutpaar oma kingiregistrit ei pea, siis oleks õige ja teistele lihtsam, kui selline asi tehtaks.

Kui kingi valimine sellisest registrist tundub teile imelik, (sellisel juhul ei saa te ju pruutpaari üllatada ja kingitus oleks nii tavaline) siis ärge laske ennast sellel häirida. Pruutpaar teab, et te tahate neile kinki ja kingiregirit peetakse selleks, et külaliste otsingud võimalikult lihtsaks teha.

Kes peab Eestis kingiregisterid? Esiteks Pulmad.ee, siis Tallinna Kaubamaja ning vist ka Stockmann.

Mida on pulmadeks kingitud?

Enamasti valitseb arusaamine, et pulmadeks tuleb kinkida midagi suurt, väärtuslikku, eriti kallist. Üksinda pulma minnes ei kannata enamuse meist rahakott sellistele nõudmistele vastavat kingitust välja, sestap ühinetakse sõpruskonniti või mõnel muul alusel.

Ühed endised klassikaaslased näiteks panid rahad kokku ja kinkisid pruutpaarile abieluvoodi.

Pruutpaar on ka näiteks ise palunud kinida ainult raha, mille eest nad läksid pulmareisile Taisse.

On olnud heal majanduslikul järjel olev pruutpaar, kes lasi külalistele edasi öelda, et neil on kõik olemas, ei tea midagi tahta. Või kui, siis vast seda 2000 kroonist suletekki. Selle peale vajusid potentsiaalsetel kingiostjatel näod pikaks, sest nii suure väljaminekuga polnud nad arvestanud.

Mida teile on kingitud, või soovite, et kingitaks?