1. Sa saad kogu oma elu veeta koos oma parima sõbraga

“Jah” sõna tähendab, et olete kallimaga täielikult teineteisele pühendunud ning soovite kogu oma elu koos veeta. Tema on see, kellele sa kurdad oma muresid, jagad temaga oma rõõme, ägedamaid seiklusi, huvitavamaid kogemusi.

2. Sind armastatakse ja sinu eest hoolitsetakse iga päev

Kui tunned, et oled omadega täiesti läbi, annab sulle jõudu teadmine, et su kõrval on inimene, kes aitab sind august välja ja on sulle toeks. Ta ei pruugi seda iga päev otseselt välja näidata, kuid sõrmus ta sõrmes meenutab sulle, et ta on alati sinu jaoks olemas.

3. Ta on alati sinu poolt

Kui vajad nõu, pöördud sa esimesena oma abikaasa poole. Ja ta annab endast parima, et sulle parimaid soovitusi jagada. Ta astub sinu kaitseks välja ja kui vaja, moodustate purunematu ühisrinde!

4. Teie suhe tugevneb

Nüüdsest läheb elu ainult paremaks ja armastus tugevamaks, sest hoolimata sellest, kui kaua te koos olete olnud, annab pulmapidu suhtele värske hingamise ja väikese restardi. Värskelt armunud saavad ainult hoogu juurde ning pikalt koos olnud paaridele meenub taas suhte algus ning nad saavad neid tundeid uuesti kogeda.

5. Te olete üks

Te pole enam preili Kask ja härra Kuusk, vaid perekond Kuusk. Perekonnanimi ühendab rohkem kui vabaabielus elavad inimesed mõistavadki.

6. Te saate lõpuks täiskasvanuks

Kui mees on julgenud naise kätt paluda, on selge, et tegu pole enam poisikese, vaid täismehega! Abielu käib normaalse täiskasvanuelu juurde ning seda pelgavad vaid need, kes ei taha veel täiskasvanuks saada.

7. Te kasvate ja muutute koos

Kõik inimesed muutuvad oma elu jooksul ning kui sul on kõrval kindel ja armastav partner, ei lase ta sul rajalt väga kõrvale kalduda. Kuigi ta toetab su otsuseid ega lämmata sind, oskab ta alati märgata, kui sa hakkad valesse suunda liikuma ning suudab su hellalt ja sõbralikult maa peale tagasi tuua.

8. Te julgete astuda järgmisi samme

Abielu on väga suur ja väga julge samm edasi. Kui olete selle otsuse vastu võtnud ning teineteisele pealtvaatajate ja seaduse silmis kinnitanud, et tahate alatiseks kokku jääda, on järgmised sammud nagu kolimine, kodu ostmine ja laste saamine märksa lihtsamad.

9. Suhe muutub sügavamaks ja tõsisemaks

Armumisest saab armastus ning koosolemisest abielu. Mõlemad toovad suhtesse uusi ja sügavaid tundeid, mida te kumbki pole varem kogenud ning mida te ei vahetaks mitte millegi vastu!

10. Sa saad õiguse nimetada abikaasat “minu omaks”

Vabaabielu ja kooselu puhul on kõrvaltvaatajatel alati õigus sulle meelde tuletada (ja paljud ka kasutavad seda võimalust), et sul pole mingit alust ega õigust nimetada kallimat “minu meheks”. Ta ei ole seda. Kui olete sõrmuseid vahetanud, saab kallimast “minu mees” või “minu abikaasa” ning sa ei väsi seda kordamast!

11. Teil on piisavalt aega linade vahel möllamiseks

Lükkame selle müüdi nüüd lõplikult ümber, et abielupaarid ei seksi. Seksivad küll ja paljud uuringud on tõestanud, et rohkemgi veel kui vallalised!

12. Praktilised põhjused

Abielu puhul jäävad tavaliselt ära probleemid vara jagamise ja pärandusega, sest need on juba seadusega paika pandud, samuti ei teki õnnetuse või haiglasse sattumise puhul küsimust, keda panna kontaktisikuks. Laps saab sama perekonnanime ega uuri, miks ema teise nimega on.

13. Iga naine tahab abielluda!

Hoolimata sellest, mida naised väidavad - igaüks meist ootab romantilist abieluettepanekut, ilusat pulmapidu, abielusõrmuse kandmist ning teadmist, et kallimal ei ole plaani kuhugi mujale ära minna. Naised, kes on väga abielu vastu, on kas lootuse kaotanud või valusasti haiget saanud, kuid õigele mehele ei ütle nad mingil juhul lihtsalt põhimõtte pärast ei.

Allikas: Madame Noire