Number 10: Kodulooja

Naine tahab hankida lapsed ja luua kodu - kena valge aia ja kõige selle juurde kuuluvaga. Ta tahab ka leida lohutust sellest, et keegi on kodus, kui ta töölt koju jõuab. Olenemata sellest, kas ta on senini tugevalt pidutsenud või tahab, et mees oma väljaskäimisi piiraks, otsib ta abieluga seostatavat stabiilsust.

Number 9: Bioloogiline kell

Ühiskond kasutab sageli seda mitmete asjade väljavabandamiseks, aga võibolla usubabielu ihaldav naine, et kurg kõnnib temast mööda vaid korra elus ja ta kardab, et laseb ta mööda.

Number 8: Perekonna surve

Tal võib olla ema, kelle pea on hakanud halliks tõmbuma, või isa, kes ei suuda ära oodata, millal maja tühjaks saab. Ka võib tal olla noorem õde, kes juba on tanu all. Mis too põhjus ka ei ole, ta tunneb survet ja seda, et aeg lippab.

Number 7: Kontrollihull

Igaüks on kontrollihull, kuigi erinevas ulatuses. Kui ta asub kontrolliskaala ülemises otsas, siis on tõenäoline, et ta tahab seljatagust kindlustada ja abielutõotusi vahetada... just nüüd!

Number 6: Kokkuhoid

Kahe üüri ja kahtede arvete maksmine ei ole paljude arust mõistlik. Nii et kui paar on olnud mõnda aega koos, tundub kõige selle ühendamine olevat mõistlik. Enamus mehi ilmselt sellist kulude kokkuhoiu meetodit omal initsiatiivil ei kasutaks, mõned naised aga ilmselt küll.

Number 5: Seks

On inimesi, kes eelistavad oodata seksiga pulmapäevani. Võibolla ta mängib poppstaarilikult neitsit ja ootab, millel ta saaks astuda järgmise sammu, mis saab loomulikult toimuda vaid siis, kui tal on abikaasa.

Number 4: Tema päev päikese all

Ta on ostnud oma elus rohkem pulmakingitusi, kui ta meenutada tahab, ning nüüd on ta veendunud, et käes on aeg ka midagi vastu saada. Õnneks ongi üks mees silmapiiril ning tõenäosus on, et tal tuleb valmistuda unustamatuks hetkeks.

Number 3:Karjäär

Võibolla ta on alustanud uut karjääri, seisab ristteel või on otsustanud võtta aja maha, et elada isiklikku elu. Milline see põhjus ka ei oleks, tal on tunne, et asjaolud on täpselt sobivad.

Number 2: Rasedus

Võibolla noored ei olnud ettevaatlikud ega planeerinud korralikult ning naine on nüüd rase. Selliseid asju juhtub, ja kui üksikema põlv ei ole tema jaoks, siis tuleb mehel varsti - pruut käekõrval - altari ette astuda.

Number 1: Ta armastab teid

Kõige eelnimetatu krooniks võib naine tegelikult tahta abielluda vaid seepärast, et armastab oma meest ega taha elada temata ühtegi päeva.

Ja käsi püsti palun neil, kes julgevad öelda, et nad ainult ja ainult number üks põhjuse pärast abiellunud on!