1. "Kihlasõrmus on ese nagu iga teinegi ja see ostetakse vastavalt oma võimalustele ja maitsele. Hind ei mängi rolli. Naine ootab ettepanekut, ehteid ostavad tänapäeval naised endale isegi ja neid kingitakse ka muudeks tähtpäevadeks. Kihlasõrmuse eesmärgiks on kihlumine ja sellel pole minimaalset ega maksimaalset hinnasilti."

2. "Üldiselt öeldakse, et kihlasõrmus võiks maksta ühe kuupalga. Minu arvamus on aga see, et kui sõrmuse hind on kellelegi oluline, siis ma kahtlen õigete tunnete olemasolus."

3. "Kui tahetakse meesterahvast ennast, siis ei ole kihlasõrmuse hind tähtis, aga kui kullakaevaja otsib saaki, siis on küll ta jaoks tähtis, millise sõrmuse mees ostab."

4. "Kihlasõrmuse puhul hind pole oluline, vaid VÄLIMUS! Pead armastatud naise maitset teadma: kas talle meeldib kuld või hõbe, mis kivi ja mis suurus meeldiks? Ja valik tuleb teha vastavalt oma rahakoti võimalustele ja loomulikult ilma laenamisteta."

5. "No mulle näiteks meeldiks, kui see oleks spetsiaalselt mulle tellitud autoriehe. Võib olla hõbedast ja mingi väiksema kiviga. Eks see teemant ole nagu selline klassikaline kihlumiskivi, aga jah... Selle suurus pole oluline."

6. "Vaevalt seda tänapäeval keegi investeeringuna võtab, vaid tähtsam on, et meeldiks kandjale. Keegi ei pane hea meelega sellist sõrmust sõrme, mis tema maitse ja stiiliga ei sobi. Näiteks mina ei kanna ei kulda ega teemante ja kui keegi mulle sellise kingiks, siis karpi tema jääkski ja sõrme ma seda ei paneks."

7. "Traadijupp ümber sõrme. Kui ütleb ära, on vale naine."

8. "Ma olen nooruses Saku Ice klambriga ka kosinud peo käigus... Omaarust tegin nalja, aga võeti vastu."

9. "Vastupidi võtsin seda kui investeeringut. Kivi maksis 30 000 eurot ja teostus 3000. Küsimus on kivis, sest see kuld, plaatina jne ei maksa võrreldes korraliku kiviga midagi. Maksab kivi suurus, puhtus, lihvimise kuju jne. Võrreldes teise pensionisambaga on see parim investeering elus. Rahaks saab sõrmuse alati teha."

10. "Ma oleks saanud küll vihaseks kui mees oleks sõrmusele kulutanud 1000 või rohkem euri. See raha oleks ühises majapidamises mõne palju tarvilikuma asja peale ära kulunud."

11. "Olen vist imelik, aga oleksin nõus ka ilma sõrmuseta või siis mingi tavaline hõbesõrmus poest väärtusetute sädelevate kivikestega."

12. "Kihlasõrmuse olemasolu ja abielusõrmuse hind ei määra suhte kvaliteeti! Kui sa ikka kedagi armastad siis armastad sa teda südame mitte rahakoti suuruse järgi."