Üha enam on ka neid paare, kes soovivad muinasjutulist pulmatseremooniat kodust eemal ja sel puhul mõnele eksootilisele paradiisirannale lendavad, kus siis teineteisele oma õnnelik jah-sõna ütelda ja abielusõrmused sõrme panna.

Pulmareis on elu tähtsaim reis. Reis, millest tehakse tuhandeid pilte ja millest jutustatakse oma sõpradele, sugulastele ja aastate pärast lastele ja lastelastelegi.

Kuidas kõike korraldada nii, et pulmareis ikka tõeliselt õnnestuks?
Reisibüroo CWT Estonia (endine Kaleva Travel) on pulmareise korraldanud juba aastaid ja siin mõned olulisemad soovitused.
1. Alustage pulmareisi planeerimist vähemalt pool aastat varem, siis saate parima hinnaga lennud ja majutuse.
2. Otsustage, mis on sellel reisil teie jaoks kõige olulisem. Kas uued kohad, harrastusvõimaluste rohkus või kaunis ümbruses teineteise seltskonna nautimine?
3. Seadke paika eelarve. Sellest sõltub reisi sihtkoht, aeg ja kestus.
4. Mesinädalad Euroopas sobivad hästi, kui eelarve on väiksem ja aega napib, sest lennud on lühemad ja reisiks piisab ka pikast nädalalõpust või nädalast.
5. Euroopa puhul eelistage aega kevadest sügiseni, mil ilmad on soojad ja päikesepaistelised.
6. Eksootilise sihtkoha puhul arvestage suurema eelarvega ja vähemalt 10 päevaga, kuna lendamisele kulub oma aeg.
7. Kariibide ja Aasia puhul peaks reisi aeg jääma ajavahemikku sügisest kevadeni, mõnel juhul ka kevadest suveni.
8. Ärge unustage pakettreise! See on mugav ja säästlik moodus toredaks pulmareisiks. Valige sviit luksuslikumas hotellis. Eelistage “kõik hinnas” puhkust.
9. Kui raha rohkem, siis valige luksuskuurort, mis mõeldud ainult paaridele, näiteks Sandals Kariibi mere saartel.
10. Kuhu te ka minna otsustate, võtke kaasa kohvritäis armastust ja kotitäis head tuju ning teie mesinädalad saavad olema suurepärased!

Millised sihtkohad on pulmareisideks parimad?

CWT Estonia soovitab mesinädalateks sihtkohti, mis on tõeliselt romantilised, piisavalt privaatsed ja elu õnnelikemate hetkede nautimiseks nagu loodud. Mesinädalateks sobiva paiga valimisel tasub kindlasti usaldada kogemustega CWT reisikonsultandi nõuandeid, kes teab soovitada erilise atmosfääriga hotelle, aitab soodsate lennupiletite broneerimisel ja teab ka vajalike formaalsusi, mis kaugele reisimisega kaasas käivad.

Seišellidel ootavad ees muinasjutulised rannad. Siin veetis oma mesinädalaid meie aja kõige kuulsam kuninglik noorpaar, krahvinna Kate ja prints William. Ka teie võite end tunda siin printsessi ja printsina.

Jumalate saareks hüütav Bali on üks erilisemaid, kaugemaid ja eksootilisemaid kohti, kuhu mesinädalateks põgeneda. See saar on otse kui tükike paradiisi, kus end kahekesi jumalikult hästi tunda.

Üks toredamaid paiku romantiliseks puhkuseks talvehooajal on Dominikaanid. Päikeseline ilm, õhusooja 25-30 ºC, türkiissinine meri, saab snorgeldada ja lohega surfata ja kuumad salsarütmid, mis kisuvad teid kaasa — mida veel soovida?

Soovite veidi kirge ja salapära? Valige Maroko oma sumedate Araabia ööde, kirevate värvide ja lõhnavate vürtsidega — eriline paik, kus alustada enda kirglikku 1000 ja 1 öö muinasjuttu.

Üliromantiline Kreeka saar Santorini on kuulus oma võrratute päikeseloojangute poolest ning mägine läänerannik loob nende nautimiseks ideaalsed võimalused. Santorini on reisigurmaanide meelispaik, trendikas ja eriline.

Pariis on teadagi armunute klassika. Sel linnal on pakkuda midagi kõigile, east ja rahakotist sõltumata. Euroopast leiab palju võluvaid paiku ja romantikahotelle, mis sobivad ideaalselt neile, kes kaugele lennata ei saa.

Kes soovib pulmareisil näha mitmeid maid ja mandreid, siis on ka selleks mitmeid võimalusi. Võib seilata ujuva luksushotelliga muretult läbi mitme riigi, hinnas nii piiramatu merevaade, söögid joogid kui ka maailmatasemel meelelahutus. CWT teab mesinädalaks soovitada kruiise kõige stiilsematel kruiisilaevadel, mis seilavad aastaringselt maailma erinevates piirkondades.

Pulmapaarile saab laeval tellida spetsiaalse romantikapaketi, mis sisaldab elegantset kajuti kujundust, tervitusjooki lilli, maiustusi jt üllatusi.

Pulmakruiis kestab alates 4 ööst kuni paari nädalani ja kõige populaarsemateks on Kariibi mere ja Vahemere kruiisid. Kes aga midagi hoopis erilist soovib, saab minna ka ümbermaailmakruiisile.
Vaata kruiise: www.kruiisikeskus.ee


Millistes romantilistes paikades välismaal saab abielluda?

Kui soovite pulmatseremooniat korraldada välismaal, siis soovitame taas pidada nõu CWT reisikonsultandiga, kes annab nõu nii sihtkoha valimisel kui ka vajalike dokumentide osas.
Üks populaarseimaid paiku, kus viimastel aastatel abiellumas käiakse, on Kariibi mere saared ja eriti tuntud on Sandalsi all inclusive luksuskuurordid, mille motoks on Love is All You Need ja mis on loodud paaripuhkuseks. Abiellumistseremoonia saab korraldada nii rannaliival palmide all kui ka romantilistes kabelites.

India ookeani muinasjutulised palmisaared Mauritius ja Seišelli saarestik on samuti abiellujate seas ihaldatud kohtadeks, kus kallimale oma „jah“ sõna öelda, kuna ka siin on tseremoonia korraldamine lihtne ning pulmapildid valge liivarannaga sinise ookeani kaldal tulevad lihtsalt imelised! Mauritus troonib juba aastaid CWT korraldatud pulmareiside kuumas esikolmikus.

Soovid pulmakingiks reisi?
CWT soovitab noorpaaril koos pulmakutsega oma pulmareisisoovist teada anda ja pakub pulmakülalistele võimalust tellida üks ja ühine pulmareisikaart. Nii saavad teoks maailma ilusaimad mesinädalad ja pulmaliste kingimure saab soliidselt lahendatud. CWT Estonia büroodest Tallinnas ja Tartus saab tellida reisikinkekaarte, mille väärtus on vabalt valitav. Õnnelik paar saab siis ise välja valida oma lemmiksihtkoha, kuhu oma elu tähtsaimale reisile minna.

Pane tähele!
CWT mesinädalate paketid sobivad ideaalselt ka teisteks romantilisteks puhkudeks, nagu näiteks tutvumisreisiks, kihlumiseks või aastapäevade tähistamiseks.

Ülisuure valiku pulmareise ja leiad SIIT.

Plaanid pulmareisi? Saada meile oma reisisoov:
CWT Estonia (endine Kaleva Travel): reisisoov@carlsonwagonlit.ee
Helista: 640 7710
www.kalevatravel.ee, www.kruiisikeskus.ee, www.cwtonline.ee


Jaga
Kommentaarid