Naistekas otsib paari, kes oleks valmis oma pulmade ettevalmistusi ja abiellumiseelseid emotsioone lugejatega jagama. Kui suudad end kirjalikult kenasti väljendada, su pulmapeoni on jäänud 2-3 kuud ja mis kõige tähtsam — oled valmis vastu võtma luksuslikku auhinda ja nautima romantilist ööd Tallinna ühes parimas hotellis, saada enda ja oma kaaslase tutvustus aadressile naistekas@delfi.ee!

Auhinnaks töö ja vaeva eest kingivad Naistekas ja Swissôtel blogijatele luksusliku ja romantilise elamuse Swissôtelis!

Täpsemalt: 1 öö majutust kahele inimesele Swiss Advantage toas koos rikkaliku buffet hommikusöögiga restoranis Café Swiss ning Pürovel Spa & Sport keskuse kasutusega. Noorpaari ootab toas ees romantiline üllatus! Kingituse saab ära kasutada aasta jooksul.


Swissôtel Tallinn asub Tallinna kesklinnas umbes 10 minutilise jalutuskäigu kaugusel vanalinnast. Hotellis on 238 mugavat ning elegantselt disainitud tuba, kolm restorani ja kaks baari, lõõgastumiseks Pürovel Spa & Sport keskus kuhu kuulub kaks hoolitsuste tuba, jõusaal, sisebassein ja saunad ning mitmekülgne konverentsikeskus seitsme eri suuruses saaliga mis sobivad ideaalselt ka pulmapidude korraldamiseks asub hotelli 6. korrusel.