1. Teine pruut?

“Mu kunagine korterikaaslane otsustas oma enda pulmakleidi minu pulma selga panna. Mitte kleidi, mis oli valge või nägi välja nagu pulmakleit, aga reaalselt sama kleidi, mida ta mõned kuud tagasi oma pulmas kandis. Kes see nii käitub?”

2. “Äkki saaksite pulmad varem teha?”

“Mu peigmehe õde palus meil liigutada pulmapäev kaks nädalat varasemaks, sest ta alustas just uuel töökohal ega tahtnud küsida vaba päeva. Lõpuks läkski nii, et ta ei tulnud meie pulma.”

3. Vastikud külalised

“Mu ema parim sõbranna, kes on ühtlasi ka ta kolleeg, näitas purjus peaga kõigile, mis ta seeliku all peitub ja tantsis laudadel. Mu kallima õde oleks mu tädiga pulmakimbu pärast peaaegu kaklema läinud. Mu vend kandis sukapaela oma pea ümber. Vähemalt kaks külalist vajusid mu vanemate aeda lihtsalt magama ja mu pruutneitsi jõi end nii täis, et kukkus ja vigastas oma lõuga. Mu abikaasa täiskasvanud sugulased olid nii purjus, et oksendasid kogu mu ema kodu täis. Ja lõpuks pandi isegi laualina suitsuga põlema.”

4. Pitsaisu

“Mu sugulase abikaasa sõber otsustas meie laulatusele pitsad tellida.”

5. Veel ühed pulmad?

“Mu õde kihlus mu abielu peaproovis!! Ma olin nii pahane, kuigi ma seda kõva häälega välja ei öelnud, sest mu õde ongi selline ja tahab alati tähelepanu keskpunktis olla. Aga nad olid tegelikult juba mitu kuud kihlatud olnud, sõrmuski oli olemas, aga ta mees otsustas selle just sel õhtul talle lõpuks sõrme libistada.”

6. Probleemid ämmaga

“Mu ämm palus pulmas, et teeksime kõik koos ühe grupifoto. Ma olin pruut ja ootasin kõigi teistega, et end paika saaksime seatud, aga siis ütles ta mulle: “Ei, ainult perekond.“”

7. Armukadedusest roheline

“Korraldasime väikesed pulmad värskes õhus, kuhu oli oodatud umbes 80 külalist. Pidu pidi olema stiilne ja elegantne, aga mitte liiga pidulik. Aga kui paljud inimesed tulid kohale, seljas teksapüksid, t-särgid, pusad ja plätud, olime mõlemad abikaasaga väga vihased, sest me kulutasime pulma peale palju aega, raha, higi ja pisaraid ning mõned meie külalised ei suutnud isegi end normaalselt riidesse panna. Hiljem saime aga teada, et mu abikaasa vanem õde oli kade, et ta vend abiellus enne teda, mistõttu ta ütles kõigile, et tegemist on odava pikniku stiilis pulmaga ja nad võivad kanda, mida ise soovivad.”

8. Ämm oma koeraga

“Mu ämma koer näris puruks mu kaunid ja vaid korra kantud pulmakingad ja siis otsustas mu kallima ema veel, et kuna ta õde pidi kell viis hommikul lennujaama minema, võiks hoopis tema külalistetoas magada, mistõttu meie värskelt abiellununa pidime veetma oma esimese öö elutoas lahtikäival diivanil koos ämma koeraga.”

9. Rikutud tort

“Mu onu vehkis purjus peaga noaga ja rääkis midagi hiina keeles ning siis viskas veel mikrofoni ka pulmatordi sisse.”

10. Paremale peole?

“Mu õe abikaasa otsustas, et meie avatud baar ei olnud tema jaoks piisavalt hea, mistõttu nad otsustasid minna teise pulma, kuhu nad isegi kutsutud polnud.”

11. Kolmekas!

“Mu pruutneitsi sõbranna küsis meilt, kas ta võiks koos meiega hiljem hotelli tulla, et saaksime pulmaööl kolmekat kogeda.”

Kas ka sina oled kunagi mõnes pulmas midagi šokeerivat või koomilist kogenud? Või juhtus see hoopis su oma pulmas? Kirjuta sellest kommentaariumi või meile otse naistekas@delfi.ee!

Allikas: INSIDER