Karvaeemaldus

Mitte ükski pruut ei soovi, et pulmapäeval tema kaenlaaluseid mustad tüükad kaunistaksid. Seega tasub investeerida korralikku karvaeemaldusprotseduuri juba mitu kuud enne pulmapidu. Alusta protseduuridega varakult, et sa tähtsal päeval sellise pisiasja pärast muretsema ei peaks.

Korralik meik

Pulmameiki ei tasu teha suvalisel Facebookist leitud “jumestuskunstnikul”. Loomulikult juhul, kui sa ei taha välja näha nagu kloun. Usalda siiski tunnustatud tegijaid, kes oma tööd hästi teevad.

Jume

Valge kleidiga käib ikka kokku kaunis jume. See ei tähenda seda, et sa end solaariumis grillkanaks praadima peaksid — absoluutselt mitte. Küll aga võiksid mõelda siiski sellele, et end natukene päikesele näidata. Või siis proovida erinevaid võltspäevituse variante. Aga alusta testimisega varakult, et mitte lehma moodi kirju välja näha!

Kosmeetik

Et meik oleks ilus, peab su nahk ka puhas ja ilus olema. Külasta kosmeetikut regulaarselt vähemalt aasta enne enda pulmapidu!

Näomaskid

… ja lisaks sellele, et sa kosmeetikul käid, kanna oma naha eest hoolt ka kodus. Ära unusta maskitamist!

Hambaarsti külastused

Kas su hambad on ikka korras ja puhtad? Viimane aeg hambaarsti juurde minna! Mõtle sellele, kui palju sa oma pulmas naeratad. Ja sellele, et ka sinu naeratusest jäädvustatakse pilte. Hambad korda!

Maniküür

Maniküür ja pediküür olgu viimaseks lihviks. Selleks, et käed torti lõigates ja sõrmust sõrme libistades kaunid paistaksid, on oluline ka küünte eest hoolt kanda. Ning samuti peavad korras olema su varbad — keegi ei taha näha kinganinast paistvaid nõiaküüsi!

Tegemist on palju, kuid lõpuks on see siiski seda väärt. Ilusat pidu!

Allikas: Fashionista