Pruutneitsite kleidivärvi dikteerivad pulmade värvid nagu näiteks peigmehe ülikond ja ruumide dekoreerimisel kasutatud värvid. Pruudi ja peigmehe emad peaksid välja nägema nii, et aru saada, et riietatud on sama ürituse jaoks, see tähendab seda üks neist ei oleks dekolteeritud õhtukleidis ja teine igapäevases kontorikostüümis. Värvitoonidest ei ole neil sobilik kanda valget ja musta.

Külalistele võib anda sellevõrra nõu, et nende riietuse valik sõltub pruutpaari omast, eriti hästi annab infot just peigmehe valik. Üldiselt sobib tume ülikond ja kostüüm või kokteilkleit alati. Eestist on pruutpaaridel kindlasti suhteliselt raske endale selleks tähtsaks päevaks midagi selga leida, sest ei leidu siin nagu suurtes moepealinnades pruutpaaride romantilisi butiike, kus kleidid kümnete kaupa reas.

Eriti raske on peigmeestel. Kõige lihtsam on kindlasti need erilised riided spetsiaalselt enda jaoks lasta valmistada. Sellisel juhul saate midagi täpselt enda jaoks.Kleitide hinnad algavad 3000.- 4000.-, hinnad sõltuvad materjalist ja töömahust.