Ka tagasiside nendelt külalistelt, kes kutsed juba kätte saanud, on olnud igati positiivne. Ka meie värvivalik on meile igati sobiv ja ainuõige. Ühtset värviteemat kasutame jooksvalt läbi kõikide pulma elementide. Ühed ja samad värvid on kutsetel, pulmatordil, autokaunistusel, pruudikimbus ja muudes elementides, mis meie pulmas olema peavad. Erinevaid pakkumisi küsides ja uurides olemegi omalt poolt välja toonud meie pulmavärvid, mis erinevatel teenusepakkujatel ka kindlasti lahenduse leidmise kergemaks teevad. Ja seda on meie eelnevad kogemused ka näidanud. Kuid peale kutsete valmimist saime liikuda edasi veelgi huvitavamasse maailma, magusamaailma.

Et üldse leida õige kondiiter, kes meile pulmatordi teeks, ei olnud just kõige lihtsam. Selleks pidi päris paljude erinevate inimestega suhtlema ja rohkelt e-maile saatma, selgitamaks mida ja missugust torti me saada tahame. Arvan, et meie puhul oli lihtne just see, et valik erinevate pagariäride vahel oli päris suur. Igal ühel neist oli oma stiil ja taju, mismoodi asjad peaksid käima või olema. See juba hõlbustas valiku tegemist, et valida meie näoga ettevõte.

Valikul sai määravaks aga pagariäri asukoht, mis on peokohale väga lähedal. Lisaks pakuvad nad ka tordi kohaletoomist ilma lisakulutusteta. Seega saame olla kindlad, et meie tellitud tort ka oma algupärases vormis ja välimuses meile kohale tuuakse, ilma ise sellele aega kulutamata. Milleks kulutada pruutpaari või nende sõprade, sugulaste aega pulmapäeval, et pagariärist tort peokohta tuua õigeks ajaks? Sada muud asja on vaja sellel päeval teha ja korraldada, et kõik sujuks ja plaanipäraselt kulgeks.

Lisaks oli pagariäri juhataja ise äärmiselt sõbralik ja tore inimene, kes teadis täpselt, mida me soovime ja tahame. Ka neil endil oli häid ja asjalikke ettepanekuid, milline üks pulmatort olema peaks, arvestades ka muidugi pruutpaari soove. Selline suhtumine ja asjasse täie tõsidusega pühendumine aitas meil otsuse kiiremini langetada. Algus tundus keeruline kuid lõpplahendus lihtne. Suutsime leida meile sobiva pagariäri ja nende poolt välja pakutud lahenduse, mis sobisid mõlemale osapoolele.

Kui pulmatordi teema sai paika pandud, siis järgmiseks sammuks oli leida florist, kes aitab kõik lilledega seotud läbi mõelda ja korraldada. See sujus meil tegelikult üsna kiirelt ja lihtsalt. Valikul sai taas määravaks ettevõtte asukoht, mis oli meie peokohale taas väga lähedal. Kõigepealt võtsime nendega ühendust, siis saatsime kirjelduse erinevate pildilahenduste näol, mida me tahame ja ootame ning peale mida tuli meile põhjalik ja selge pakkumine, mida nemad näevad, mis meile meie vajadusi arvestades sobida võiks. Kõik see tegi valiku juba äärmiselt kergeks ja lihtsaks. Valisime meile sobivad read pakkumisest välja ning panime paika lõpliku lahenduse.

Väga oluline ongi see, et pruutpaar või siis kes tahes klient, peab väga selgelt mõista andma, mida ja kuidas nad saada tahaksid. Seejärel on juba oluliselt lihtsam leida õige lahendus. Kui meie omapoolse kirjelduse floristile saatsime, siis oli meil endil omalt poolt välja kirjutatud juba meile sobiv lahendus lille ja teema näol. See tundus ka neile endile äärmiselt soe ja ilus ning just sellesse kuusse sobivat, mil meie pulmad toimuvad.