Ja kuna toitlustaja poolt pakutavad toidud ja muud snäkid maitsevad eelkõige ka meile endile, siis lähtusime valikul eelkõige ka endi soovidest.  Meie valikus pidid kindlasti olema kurikuulsad singirullid, täidetud munad ja kala taignas, mis õige toitlustaja poolt valmistatuna imehästi maitsevad. Kuna oleme ise eelnevalt ka sama toitlustaja poolt valmistatud peolauas istunud ja roogi maitsta saanud, siis teame, et kõik toidud on kodused ja imemaitsvad.

Lisaks oli meie kindel soov, et lauad tühjaks ei jääks enne südaööd vaid külalistel oleks võimalik kõhud täis süüa ja hiljem peale südaööd veel toitu nautida. Toitlustaja kinnitaski omalt poolt, et seni pole ühelgi nende poolt toitlustatud üritusel toidust laual puudu jäänud ja kõik kliendid on saanud veel osa toidust hiljem koju kaasagi viia. Muidugi olime selle vastusega rahul ja panime menüü lukku. 

Lisaks toitlustaja poolt valmistatavate roogadele katavad nad muidugi ise laua vajalike nõude ja linadega. Kõik vajalik on nende endi poolt. Meil on vaja ainult peokohta kohale minna ja õhtut nautida.

Tellisime ka peokohta floristi, kes peoruumi meie poolt valitud lilleseadetega kaunistaks ja ruumid rõõmsamaks muudaks. Kõik see sättimine ja kaunistamine käib sel ajal kui toimub meie laulatus. Muretsemiseks polevat põhjust ja teenusepakkujad lubasid omalt poolt anda parima, arvestades ka nende eelmisi kogemusi, peame sellega nõustuma.

’Toitlustaja ja florist ise on lisaks oma teenusele andnud veel palju häid ideid ja mõtteid pulmapeo läbiviimiseks ning kontakte, kes aitaksid meie pulmapäeva veelgi kaunimaks muuta. Oleme palju nende poolt välja pakutud ideid ka kasutusele võtnud, sest meile tunduvad need parimad ja mille peale poleks osanud tullagi. Kindlasti peame veel päev varem mõned tehnilised lahendused ise korraldama, kuid õnneks on palju abilisi, kes meid selles osas aitavad.

Head lugejad, jagage oma kogemusi. Milliseid toitlustusfirmasid olete oma pulmapeol kasutanud, kas olete rahule jäänud? Kas olete toidud valinud pigem enda maitse järgi või arvestanud ka külaliste soovide või maitseeelistustega? 

Naistekas peavad kuni augustikuiste pulmadeni pulmablogi. Monika ja Uve. Noored räägivad kõigest, mis pulmadega seotud — ettevalmistused, mured, rõõmud, rasked valikud…  Oma tähtpäeva planeerimisele lubavad meil kaasa elada 26aastane Monika, kes töötab rahvusvahelises firmas kliendihaldusjuhina ning 26aastane Uve, kes juhatab autoremonditöökoda ja töötab autoremondilukksepana. Tänutäheks kirjutamise eest kingivad Naistekas ja Swissotel blogijatele luksusliku öö Swissotelis!